Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Μιχάλης Χαραλαμπίδης 1996: Τουρκομπαρόκ η Ελλάδα το 2010

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης πριν 16 χρόνια στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 1996, προέβλεπε πολύ σωστά ότι ο κύκλος τελειώνει κάπου μεταξύ του 2004 και του 2010 (τελικά τελείωσε το 2008, ίσως και νωρίτερα).


Και βλέπουμε πίσω του, σαν ειρωνεία της ιστορίας, τον τότε υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλο που θα περάσει φέτος το Πάσχα του στην ΓΑΔΑ, αλλά βλέπουμε και τον τύπο αυτόν που συντονίζει την συζήτηση, δεν θυμάμαι το όνομά του, αυτόν που λένε διάφοροι ότι βάφει τα φρύδια του...

Δείτε αυτό το βίντεο κυρίως από το 9ο λεπτό έως το 15ο λεπτό και από το 34ο λεπτό έως το 37ο λεπτό αν βιάζεστε (ή αν θέλετε δείτε το και ολόκληρο) για να καταλάβετε ότι αυτά που συμβαίνουν σήμερα έχουν τις ρίζες τους στο τότε. Και μπορεί η ΝΔ να έδωσε το τελικό χτύπημα με τη ρελάνς σπατάλης από το 2007 έως το 2009 αλλά τι θα μπορούσε να κάνει μπροστά σε ένα ΠΑΣΟΚ σαν αυτό που περιγράφεται στο βίντεο.

Φτάνει πια με τις μεταπολιτευτικές σαχλαμάρες και τους νταλαρισμούς. Η Ελλάδα σχεδόν χάνεται τελειωτικά ως έθνος-κράτος εξαιτίας όλων αυτών που ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης έλεγε τότε και άλλων πολλών.  


 ..............
 
Σχολιο.... Τι τους έλεγε ο άνθρωπος … αυτοί το μόνο που τους ενδιέφερε είναι η μίζα τους και το μαγκιλικη τους … κρίμα … πιστέψαμε τους άχρηστους και τους  κλεφτές και ξεχάσαμε τους πραγματικούς πολιτικούς … Και όλα αυτά θα σου φαίνονταν κινέζικα ε Ακη… άρε λαμογιο Άκη….  

7000 μικρό έργα 7000 μεγάλο μίζες για τους Ακηδες…. Κρίμα…

Τι γεωοικονομία ρε Μιχάλη ο Άκης το μόνο που σκεφτόταν είναι η μίζο οικονομία και η μουνο οικονομία ….


..............................................................
Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη**
Ο Έλληνας Άνθρωπος βλέποντας και ακούγοντας την ομιλία μου το 1996 δεν θα την χαρακτήριζε ποτέ προφητεία. Προέβλεψα, προειδοποιούσα με μεγάλη αγωνία για τα Επερχόμενα -- μόνο τα δευτερόλεπτα δεν πρόβλεψα -- προτείνοντας ταυτόχρονα με πάθος μία άλλη πορεία που θα έκανε την Ελλάδα πρωταγωνιστή.


www.Polis-agora.blogspot.com Ιστολόγιο Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου