Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Παρακολουθήστε το γελοίο του πράγματος …. 2

"Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
O E. Βενιζέλος και ο Γ. Καρατζαφέρης τηλεφώνησαν πριν από λίγο στο Α.Τ. Συντάγματος συνομιλώντας με τον Διοικητή του Τμήματος και ζήτησαν να ενημερωθούν για τις συνθήκες κράτησης του Αιμίλιου Λιάτσου. Και οι δυο πολιτικοί αρχηγοί...
διεμήνυσαν στον Διοικητή ότι η σύλληψη αποτελεί πλήγμα στην Ελευθεροτυπία... 



ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι ο Πάνος Καμμένος, εκτός του ότι δεν έχει κανένα σοβαρό μηχανισμό στήριξης, ακούει λάθος ανθρώπους που τελικά θα τον οδηγήσουν στην πολιτική καταδίκη του. Συνολικά ο πολιτικός κόσμος αρχίζει...
με ανακοινώσεις να στηρίζει τον Λιάτσο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Η Νέα Δημοκρατία θα το εκμεταλλευθεί όσο μπορεί. Πήρε δώρο από το πουθενά. Δεν ξανάγινε... 



ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!

ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ
Το ψάξαμε και δεν έχει ξαναγίνει. Πρώτη φορά πολιτικός αρχηγός (και πολύ περισσότερο η σύζυγός του) ζητά την σύλληψη δημοσιογράφου για δημοσίευμα εφημερίδας. Όποιος συμβούλευσε τον Καμμένο ΔΕΝ πρέπει να έχει ιδιαίτερη σχέση με την πολιτική. Ήδη δεκάδες στελέχη όλων των...
κομμάτων και βουλευτές αλλά και ο δημοσιογραφικός κόσμος αποδοκιμάζει το ντου της Αστυνομίας. Τα αποτελέσματα ο Π. Καμμένος θα τα δει την Κυριακή των εκλογών. Όποιος τον συμβούλευσε μάλλον ήθελε το κακό του...
Fimotro

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ: Καρέ καρέ η σύλληψη

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ: Καρέ καρέ η σύλληψηΣτο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος οδηγήθηκε ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά τη σύλληψή στα γραφεία της εφημερίδας του “Παρασκευή και 13”.
Η σύλληψη έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η δικηγόρος και σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη και αφορούσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παρασκευή +13» στις 30 Μαρτίου. Η κ. Τζούλη επικαλείται παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13», απαγορεύοντας στην αναφορά του ονόματος της κ. Τζούλη.
Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα newskosmos ο Αιμίλιος Λιάτσος βρίσκεται σε κατάσταση αλλοφροσύνης και καλούσε το γραφείο του να τηλεφωνήσει μεταξύ άλλων στον Βενιζέλο και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.
Εν τω μεταξύ, ο Πάνος Καμμένος έσπευσε να ανακοινώσει τη σύλληψη Λιάτσου στο twitter: “Τέλος συκοφάντες, έρχονται οι πλαστογράφοι”, σχολίασε.
alt
Δείτε όλο το φωτορεπορτάζ στο radar.gr


Ο Γ.Μιχελάκης για τη σύλληψη Λιάτσου

  
Για επιχείρηση τρομοκράτησης των δημοσιογράφων κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, αναφορικά με τη σύλληψη του δημοσιογράφου, Αιμίλου Λιάτσου.

«Ο κ. Καμμένος ποινικοποιεί απροκάλυπτα, σήμερα, την ελευθεροτυπία, την πληροφόρηση, τη διακίνηση ιδεών. Επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους» υπογράμμισε ο Γιάννης Μιχελάκης.
http://www.euro2day.gr/news/highlights/121/articles/695724/Article.aspx
«Είναι πρωτόγνωρο και πρωτοφανές πολιτικός αρχηγός να ζητά τη σύλληψη και φυλάκιση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα του. Γιατί ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος τόλμησε να αναφερθεί στη συνεργασία του κ. Καμμένου με το θεωρητικό της χούντας Γεωργαλά» κατέληξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Focus: «Η Ελλάδα δεν έχει ούτε χαρτί για ψηφοδέλτια»

Focus: «Η Ελλάδα δεν έχει ούτε χαρτί για ψηφοδέλτια»Δεν έχουν τέλος οι εξωφρενικές συκοφαντίες που δημοσιεύει το γερμανικό περιοδικό Focus για τη χώρα μας. Μετά τις προσβλητικές φωτογραφίες με την Αφροδίτη, σε νέο δημοσίευμα του υποστηρίζει ότι η Ελλάδα δεν έχει ούτε χαρτί για ψηφοδέλτια.
Στο άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα δεν έχει χαρτί για τα ψηφοδέλτια» το Focus σχολιάζει με ειρωνικό και υπερβολικό τρόπο την «έλλειψη χρημάτων και οργάνωσης» που διακρίνει την Ελλάδα, φτάνοντας ουσιαστικά να υποστηρίζει ότι ότι η οικονομική κρίση θα γίνει αιτία να μην γίνουν οι εκλογές τις 6ης Μαίου.
Χαρακτηριστικά, το περιοδικό αναφέρει «Ακούγεται σαν κακόγουστο αστείο, ωστόσο είναι πραγματικότητα: Οι εκλογές στην Ελλάδα κινδυνεύουν να μην διεξαχθούν, εξαιτίας της έλλειψης -των απαραίτητων για τη διαδικασία- χρημάτων», σύμφωνα με το iefimerida.gr
«Στην Ελλάδα -σύμφωνα με τη νομοθεσία- το χαρτί για τα ψηφοδέλτια προμηθεύεται με χρήματα του ελληνικού δημοσίου, ενώ τα κόμματα υποχρεούνται να παραδώσουν τα τυπωμένα ψηφοδέλτια μέχρι τα μεσάνυχτα της 27ης Απριλίου. Όποιος δεν τα παραδώσει εγκαίρως, αποκλείται από την εκλογική διαδικασία» τονίζει το περιοδικό.
«Το πρόβλημα είναι ότι στο υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, συγκεντρώθηκαν μόνο 20.000 χαρτιά για τα ψηφοδέλτια, ενώ χρειάζονταν συνολικά 30.000 για όλα τα κόμματα που παίρνουν μέρος στην εκλογική αναμέτρηση», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:
«Σημειώνουμε ότι η διανομή για την εκτύπωση του χαρτιού άρχισε μόλις δύο μέρες πριν από την προθεσμία, που λήγει σήμερα. Άραγε θα προλάβουν να τα τυπώσουν;» διερωτάται το Focus.
«Όσον αφορά στα ψηφοδέλτια η Βουλή και η κυβέρνηση λειτούργησαν λιγότερο άμεσα σε σχέση με την απόφαση για τη χρηματοδότηση των κομμάτων: Μόλις στις 19 Απριλίου, το ελληνικό υπουργείο ενέκρινε τα 700.000 ευρώ -αναγκαία για την αγορά του χαρτιού των ψηφοδελτίων», καταλήγει το δημοσίευμα και υπενθυμίζει ότι η δεν είναι η πρώτη φορά που η έλλειψη χαρτιού, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη χώρα, καθώς «οι Έλληνες μαθητές δεν είχαν βιβλία μέχρι και τη μέση της σχολικής χρονιάς.»http://www.tsantiri.gr/ellada/focus-%C2%ABi-ellada-den-echi-oute-charti-gia-psifodeltia%C2%BB.html

 http://www.epikairo.gr/
 To tweet της ημέρας
Screen_shot_2012-04-25_at_1.19.10_PM
via @gpapak H Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει_να αυξήσει τους μισθούς των δικαστικών λειτουργών αναδρομικά και να επιτύχει το πλήρη εναγκαλισμό δικαστικής, νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου