Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Για τη Μαίρη...


"Πέθανε σήμερα το πρωί η Μαίρη Παπαγιαννίδου, συνάδελφος στο αντικριστό γραφείο στο Βήμα. Adieu…"
Έγραψε στο twitter η συνάδελφός της δημοσιογράφος Λώρη Κέζα, αποχαιρετώντας την.http://www.kourdistoportocali.com/articles/10850.htm
Η Μαίρη ως τη τελευταία στιγμή επέμενε πως ο ιός HIV, που υποτίθεται ότι προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά.

Ο αγώνας της μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα σε αφήνει με την αίσθηση πως αν είχε λίγο  χρόνο ακόμη στη διάθεσή της θα μπορούσε να προκαλέσει θανάσιμο πλήγμα στην ασθένεια.
Ίσως και να τα κατάφερε...


Κάτοικος Αθηνών, πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακό Master στο Αρχαίο Δράμα στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.  
Δημοσιογράφος από το 1989 στην εφημερίδα Το Βήμα της Κυριακής, συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ με ειδίκευση στην κριτική βιβλίου. 
Είχα έκδηλη συμπαράσταση από το εργασιακό περιβάλλον μου – δημοσιογράφους, συγγραφείς και εκδότες - από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε η "οροθετικότητά" μου το 1995. 
Σε καθημερινή βάση, η υποστήριξη ξεκίνησε από τον Σταύρο Ψυχάρη, διευθυντή και εκδότη της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής,  και διαπέρασε όλο το εκδοτικό συγκρότημα. Ο Νίκος Μπακουνάκης, αρχισυντάκτης του ενθέτου των Βιβλίων στην εφημερίδα, καλλιέργησε καθοριστικά υγιές κλίμα.
Θεωρούμαι "οροθετική" εδώ και 25 χρόνια περίπου. Παρέμεινα χωρίς κανένα σύμπτωμα της "μόλυνσης" επί σειρά ετών, και άρχισα να έχω σοβαρές περιφερειακές λοιμώξεις, δηλαδή έγινα ασθενής του AIDS,  στην περίοδο που έπαιρνα τα φάρμακα του AIDS, από το 1995 ως το 2007.
Χάρη στην εσπευσμένη κάθε φορά αντιμετώπιση από τους γιατρούς μου και με αλλαγή της αντιρετροϊκής θεραπείας, κάθε περιπέτεια είχε ανεξήγητη ανάκαμψη. Έγινε αυτό κάπου 12 φορές. Ώσπου άρχισα να αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά σε μένα και σε άλλους. Και ξεκίνησα την έρευνα που δημοσιεύω έκτοτε σε αυτή την ιστοσελίδα. Η λύση έρχεται αυτομάτως όταν αρχίζεις να μπαίνεις στο νόημα.

Αποκαλύπτοντας το 'AIDS'


Πάνω από 2.500 χιλιάδες ερευνητές και ειδικοί σε όλο τον κόσμο έχουν επισημάνει το αβάσιμο της θεωρίας HIV/AIDS επί 25 χρόνια και αποσιωπώνται ως αρετικοί, σα να μην πρόκειται για τη ζωή μας. Την πρόκληση αυτή ιχνηλατεί μια ακόμα τελευταία ταινία, το "Positively False. Birth of a Heresy", των Joan Shendon και Andy Reiss (2011).
Το στοίχημα για εμάς πλέον είναι να διορθώσουμε τις βλάβες που προκλήθηκαν στον οργανισμό όσον καιρό λαμβάναμε τοξικά φάρμακα  για την καταπολέμηση ενός φανταστικού εχθρού. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχει επέλθει ανοσοκαταστολή από την πολύχρονη χημειοθεραπεία και από το παρατεταμένο άγχος στο οποίο καταδικαστήκαμε χωρίς λόγο.

---
Ο ίδιος ο Dr. Luc Montagnier, μετά τη βράβευσή του με το Νόμπελ Ιατρικής το 2008 “για την ανακάλυψη του ιού ΗΙV”, δήλωσε στο ντοκιμαντέρ House of Numbers του Brent Leung (2009): “Μπορούμε να εκτεθούμε στον HIV πολλές φορές χωρίς να μολυνθούμε. Το αμυντικό μας σύστημα... θα απαλλαγεί από τον ιό μέσα σε λίγες εβδομάδες, αν έχουμε ένα καλό αμυντικό σύστημα... Ειναι σημαντική γνώση που πολλές φορές αγνοείται τελείως. Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται πρώτα τα φάρμακα και τα εμβόλια... Δεν υπάρχει κέρδος [στη διατροφή]”. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίφαση με την "επίσημη άποψη" του AIDS που λέει το ακριβώς αντίθετο. Και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει πώς μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Τόσο κυνικά υπεράνω νόμου και ηθικής έχουν τοποθετηθεί οι "προφήτες" μας, μπορούν να φάσκουν και να αντιφάσκουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παρεμπιπτόντως, η απονομή του Νόμπελ Ιατρικής το 2008 στον Λικ Μοντανιέ και όχι στον δοξασμένο ως "πατέρα" της ανακάλυψης Ρόμπερτ Γκάλο έφερε στο φως το παλιό ερώτημα: Ανακάλυψε ποτέ κανείς τον HIV;
Για την επαναφορά σε μια κατάσταση υγείας μέσα σε αυτό το κομφούζιο, κατατοπιστικά ήταν τα τρία σεμινάρια της Dr. Juliane Sacher το 2009 και το 2010 στην Αθήνα. Η ίδια, καθώς γνωρίζει ότι ο ιός HIV δεν έχει ποτέ απομονωθεί και δεν μπορεί να είναι η αιτία του AIDS, θεωρεί ότι η λεγόμενη αντιρετροϊκή αγωγή είναι λάθος θεραπεία. Ωστόσο, όπως  δηλώνει στο ντοκιμαντέρ ¨Η επιστήμη του πανικού"  των Patrizia Monzani και Isabel Otaduy (2011), "η αντιρετροϊκή αγωγή δικαιολογείται μόνο αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βοηθηθεί κάποιος σε περίπτωση σοβαρής λοίμωξης. Οταν οι άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν και δεν διαφαίνεται άλλη λύση ενώ ο ασθενής χειροτερεύει, τότε έχει νόημα να δοθούν αντιρετροϊκά φάρμακα. Οχι σαν φάρμακα κατά του ιού αλλά σαν φάρμακα κατασταλτικά των φλεγμονών που απειλούν τον οργανισμό. Μπορούν να δοθούν μόνο σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης και όχι απλά για να βελτιωθούν οι τιμές στις εξετάσεις του ασθενούς. Κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο".
Ηρθαν επιπροσθέτως τα βιβλία του Πέτρου Αργυρίου Τι δεν σας λένε οι γιατροί (εκδόσεις ETRA, 2010) και Θανάσιμες Θεραπείες (εκδόσεις ETRA, 2011, τηλ. 210 9811753), για να χαράξουμε ευκολότερα πορεία.
Πώς όμως πέθαναν τόσοι και τόσοι από AIDS εδώ και μια εικοσιπενταετία; Ρίξτε μια ματιά στο παραμύθι του HIV και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

 
Στο βιβλίο Αντίο AIDS! (εκδόσεις Οξύ 2008, νέα έκδοση 2010) παρουσιάζω τα αποτελέσματα της έρευνας πάνω σε ό,τι μου συνέβη: Eφόσον δεν μολύνθηκα ποτέ από τίποτα, πώς προέκυψαν όλα αυτά τα μαρτύρια για μένα και τους γύρω μου, ποιός νόμιζα ότι έφταιγε, ποιός έφταιγε πραγματικά, τι ήταν κάθε φορά αυτό που απέδιδαν στον υποτιθέμενο ιό HIV; Και τι κάνουμε αφότου διαπιστώσουμε ότι η ζωή μας βασίστηκε για 20 χρόνια σε ένα Μεγάλο Ψέμα;

Το βιβλίο βρήκε θερμή υποδοχή από τον ανεξάρτητο εκδοτικό οίκο Impact Investigative Media Publications στην Αγγλία που ανέλαβε και πραγματοποίησε την έκδοσή του σε χρόνο ρεκόρ. Διατίθεται στα αγγλικά μέσω Amazon.com και Amazon.co.uk  σε όλο τον κόσμο.Στις 8 Ιουλίου 2009 κατέθεσα μέσω του δικηγόρου μου Χρήστου Παρίση αγωγή σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου διεκδικώντας το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική, σωματική και ψυχική βλάβη που υπέστην. Η αγωγή απορρίφθηκε την άνοιξη του 2011 από το Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών - ο δικαστής αποφάσισε ότι "δεν πείστηκε" _ αλλά ειλικρινά δεν έχει καμία σημασία για μένα. Ωφειλα να το κάνω.

Τα δεδομένα του φιάσκου:

Ολοι ξέρουμε πια ότι το λεγόμενο τεστ αντισωμάτων, αυτό που μας έβγαλε θετικούς, δεν ανιχνεύει τον ιό HIV ούτε τα αντισώματά του. Το γράφει η κατασκευάστρια εταιρεία "Abbott" στο εσώκλειστο φυλλάδιο, το οποίο δεν μας δείχνουν ποτέ. 


Το Western blot της Cambridge Biotech, το οποίο υποτίθεται ότι επιβεβαιώνει το προηγούμενο, αναφέρει ότι "η κλινική σημασία των αντισωμάτων του HIV σε ένα άτομο χωρίς συμπτώματα δεν είναι γνωστή". Χορηγούν φάρμακα σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο ή σε παιδιά ή σε οποιονδήποτε άλλο, χωρίς να ξέρουν την κλινική σημασία του να προκύπτεις θετικός σε αυτά τα τεστ;
Και αποκρύπτουν τέτοια λυτρωτική πληροφορία από τα υποψήφια θύματα; Ιδού το μέιλ ενός από τους φίλους στις 18 Μαϊου 2009, όταν ζήτησε το φυλλάδιο του τεστ από τον γιατρό του:
Σήμερα πήγα στον ιατρό και μου είπε πως οι εξετάσεις σου είναι άριστες αλλά προληπτικά από σήμερα πρέπει να ξεκινήσεις θεραπεία.Τον ρώτησα για το φυλλάδιο πως γράφει ότι δεν ανιχνεύει τον ιό και είπε... κάπως ειρωνικά .. το έχεις να το δω?

Σκέφτομαι τι πέρασες εσύ 20 ολόκληρα χρόνια και πως δεν τρελάθηκες! Πήγα στο διαγνωστικό κέντρο Συγγρού και ζήτησα να μου δώσουν για λίγο να διαβάσω το φυλλάδιο του τεστ ( αυτό που έχεις) εκεί , όχι να το πάρω. Είπαν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση – απαγορεύεται από το κράτος αυτό! Το απέκλεισαν και εξαφανίσθηκαν από το γραφείο. Πήγα στο διευθυντή και δεν ήταν στο γραφείο. Πολύ περίεργα πράγματα...
Υπάρχουν και χειρότερα, που μας περιμένουν ακόμα όσο μένουμε αδρανείς:
Η γυναίκα έκλαιγε ασταμάτητα καθώς η νοσοκόμα χορηγούσε ΑΖΤ, Nevirapine και Lamivudine στο μωρό της δύο ώρες μετά τη γέννα σε νοσοκομείο του Λονδίνου στις 15 Απριλίου 2009. Αν οι γονείς αρνούνταν τη "θεραπεία", η υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας και το νοσοκομείο θα διέτασσαν ένταλμα για να τους αφαιρεθεί η κηδεμονία του παιδιού.
Μ' αυτό τον τρόπο, από το 1996 δηλητηριάζονται μωρά. Είναι μια σύγχρονη μορφή θυσίας (χειρότερη και από θανάτωση, η τοξική "θεραπεία" σε βρέφη), λατρευτική προσφορά στο βωμό της ψευδοεπιστήμης του AIDS.

Η υποχρεωτική χορήγηση ΑΖΤ σε εγκύους γυναίκες και τα μωρά τους εφαρμόζεται και στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να θεωρείται έγκλημα.

Ο νομπελίστας χημικός  Karry Mullis στο ντοκιμαντέρ AIDS Inc. διαπιστώνει: "Το μόνο που αποδεδειγμένα προκαλεί ο HIV είναι χρημοτοδοτήσες", και "Θα γλιτώσουμε από το AIDS  μόνο αν κοπούν οι χρηματοδοτήσεις".
Ορισμένα πράγματα, όμως, έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται πέρα από εμάς. Δεν θυμάμαι ποιός το είπε: η αλήθεια είναι σαν ένα αεροπλάνο που έφυγε. Κάποια στιγμή, θα προσγειωθεί.


Ιδού και ένα μέιλ που κυκλοφόρησε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μιλάει η φωνή της "ζωντανής απόδειξης".  Στάλθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2006 και απευθύνεται στον ξεχασμένο πια και ζάπλουτο Dr Robert Gallo. Μετέφρασα και προσυπογράφω:
"Dear Sir,

Σας γράφω αυτή την επιστολή γιατί θέλω να γνωρίζετε ότι είστε η αιτία για πάνω από 20 χρόνια τρόμου και βασάνων που υπέφερα.

Εξαιτίας σας, οι άνθρωποι που χαρακτηρίζονται ¨οροθετικοί¨ μπαίνουν στο περιθώριο σε όλο τον κόσμο. Και μας χρωστάτε ακόμα αληθινές αποδείξεις αντί για ασυναρτησίες σχετικά με το ότι ο HIV προκαλεί το AIDS.

Πάνε είκοσι χρόνια τώρα που μου είπαν ότι θα πέθαινα σε 5 χρόνια. Δεν έχετε ιδέα πώς είναι να σου το λένε αυτό. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τον απόλυτο τρόμο που έζησα από εκείνη την ώρα.
Και θέλω τώρα να περάσετε τα ίδια άγρυπνα βράδια και τον ίδιο τρόμο μέσα στη νύχτα γιατί ήσασταν εσείς που αποφασίσατε να πείτε στον κόσμο ότι ο HIV είναι η αιτία του AIDS, χωρίς τον καθιερωμένο επιστημονικό έλεγχο από τους ομότιτλούς σας, χωρίς επιστημονικές αποδείξεις. Ακόμη και ο Luc Montangnier άλλαξε την κατάθεσή του και είπε ότι ο HIV από μόνος του δεν μπορεί να είναι η αιτία του AIDS.
Εξαιτίας σας δεν μπόρεσα να κάνω οικογένεια. Εξαιτίας σας έχω ανεχτεί διακρίσεις στη δουλειά και στα ταξίδια μου. Και πάλι δεν θα είναι ο HIV που θα με σκοτώσει. Αμελείς επιστήμονες σαν εσάς έχουν δολοφονήσει χιλιάδες αθώους ¨οροθετικούς¨ με βάση μια σαθρή επιστήμη. Το ΑΖΤ και τα πολλά αντιρετροϊκά φάρμακα είναι σκέτα δηλητήρια. Αν πεθάνω, θα είναι εξαιτίας επιστημόνων σαν κι εσάς και εξαιτίας του πανικού που δημιουργήσατε σε παγκόσμιο επίπεδο.
Θέλω να ξέρετε ότι η πλειοψηφία των οροθετικών είναι ακριβώς σαν εμένα. Κρατούν απόσταση από επιστήμονες σαν εσάς. Ζουν με υγεία ξανά. Και δεν αναπτύσσουν “AIDS”. Παρόλα αυτά υποφέρουν επειδή το κοινό εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο HIV είναι η αιτία του AIDS. Εξαιτίας σας, χιλιάδες άνθρωποι σαν εμένα εξαναγκάζονται να ζουν κρυφά τη ζωή τους.

Θέλω εσείς και ο Dr. Montagnier να κάνετε μια δημόσια δήλωση μαζί με το CDC, όπου θα αποδέχεστε ότι δεν γνωρίζετε ακόμα την αιτία του AIDS. Θέλω να αποδεχτείτε ότι δεν γνωρίζετε αν πράγματι ο HIV προκαλεί το AIDS ή όχι. Αλλά πιο πολύ απ΄ όλα, θέλω να γευτείτε κι εσείς τον ίδιο τρόμο, τις ίδιες άγρυπνες νύχτες που χρειάστηκε να περάσω εξαιτίας σας. 
Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε κάποιον ¨οροθετικό¨, θα μπορούσε να
είμαι εγώ. Να είστε έτοιμος να λογοδοτήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου