Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Καμμένος για Τατσόπουλο: «Ο υβριστής του Κολοκοτρώνη με θέλει νεκρό»...

Με σκληρό τρόπο απάντησε στον Πέτρο Τατσόπουλο ο Πάνος Καμμένος μέσω του λογαριασμού του στο twitter.
Ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί τον γνωστό συγγραφέα και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ ως «υβριστή του Κολοκοτρώνη» που τον ...θέλει όντως νεκρό!

Ο «διάλογος» Τατσόπουλου –Καμμένου, ξεκίνησε όταν ο συγγραφέας σχολίασε την δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ότι «μόνο νεκρός» θα συνεργαζόταν με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.


Ο γνωστός συγγραφέας ανέβασε βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Καμμένου στο προφίλ του στο Facebook, σχολιάζοντας: «Θερμά τoν παρακαλώ να το ξανασκεφτεί. Διαισθάνομαι ότι ο Πάνος Καμμένος νεκρός θα είναι εξαιρετικός συνεργάτης»!

Πριν λίγο, ο κ. Τατσόπουλος απάντησε μέσα facebook στο tweet του Πάνου Καμμένου λέγοντας:

«Το να διαπιστώνεις για πολλοστή φορά ότι ο Πάνος Καμμένος δεν έχει χιούμορ είναι παραπάνω και από αυτονόητο -σαν να κλέβεις παγκάρι εκκλησίας. Με λύπη μου όμως διαπιστώνω επίσης ότι έχει επιστρατεύσει και στρατιές ηλιθίων, πανέτοιμες να κατακεραυνώσουν όποιον στηλιτεύει τις ανοησίες του. Προφανώς τους στέλνει πρώτα για μικροβιολογική εξέταση και αποκλείει αυτομάτως όσους εντοπιστούν με ύποπτα ιχνοστοιχεία χιούμορ στα ούρα τους. Το να τους μπλοκάρω όλους από τον "τοίχο" μου είναι μάταιο. Οφείλω άλλωστε να φροντίζω και για τη ψυχαγωγία μας»...

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου