Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ευ. Βενιζέλος: Οι εκλογές αυτές κρίνουν την τύχη του έθνους

Τον «κώδωνα του κινδύνου» για την κρισιμότητα της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης έκρουσε στην κοινή γνώμη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στην Πάτρα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Οι εκλογές αυτές κρίνουν την τύχη του έθνους την τύχη της επόμενης γενιάς» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αναφερόμενος δε στη Χρυσή Αυγή τόνισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε να μπουν στη Βουλή με βάδισμα χήνας οι οπαδοί του ναζισμού».

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε πως «όσοι πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένο μετά τις εκλογές κάνουν μεγάλο λάθος.»

«Κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί. Είναι επικίνδυνος οποίος πιστεύει κάτι άλλο. Με εκπλήσσει ότι πίσω από την δική μας αυτοκριτική κρύβεται η αλαζονεία του Σαμαρά» ανέφερε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι στόχος του κόμματος είναι η έξοδος από το μνημόνιο, για να γίνει η Ελλάδα πάλι αυτοδύναμη. «Βροντοφωνάζουμε ένα ΟΧΙ στην αποχή, στον εφησυχασμό, στην μοιρολατρία» είπε.

 http://www.skai.gr/news/politics/article/201565/eu-venizelos-oi-ekloges-autes-krinoun-tin-tuhi-tou-ethnous/?utm_source=rss_news_politics&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss


Αποχή από... την αποχή ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Πάτρα έκανε κάλεσμα στους νέους να προσέλθουν στην κάλπη στις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαΐου, καλώντας τους να μην αφήσουν άλλους να αποφασίσουν για την τύχη τους.
Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση σε όλους όσοι ασκούν κριτική στο Μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι εύκολη η αντιμνημονιακή πολιτική, να δω όμως πως θα πληρωθούν οι συντάξεις όταν έρθει η ώρα».
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνέχισε λέγοντας «καλώ τον Σαμαρά να σεβαστεί τους στοιχειώδεις κανόνες δημοκρατικού διαλόγου. Να πάψει να αρνείται να προσέλθει σε απευθείας συζήτηση.
Φοβάται πραγματικά την αντίκρουση, τα επιχειρήματα που απορρέουν από την γνώση της πραγματικότητας, φοβάται την αλήθεια.
Στην πραγματικότητα αρνείται τον διάλογο και με εμένα και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Γιατί τέτοιος φόβος, γιατί τέτοια αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Αυτές είναι συμπεριφορές παλαιοκομματικού τύπου που έχει καταδικάσει προ πολλού ο ελληνικός λαός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου