Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Θυμός, η Σύνεση και η Βλακεία

Ο Θυμός, η Σύνεση και η Βλακεία
Σε όλη την προεκλογική περίοδο, ειδικά τα μνημονιακά κόμματα έχουν αναλώσει μεγάλο μέρος του πολιτικού τους λόγου καλώντας τον Λαό να ψηφίσει με σύνεση και όχι με θυμό.

Τελικά αποδεικνύουν ότι οι αρχηγοί των κομμάτων αυτών και τα στελέχη τους ζουν σε άλλη χώρα, σε άλλο πλανήτη, ίσως και σε άλλη διάσταση.

Δεν έχουν καταλάβει ίσως ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι η φάση του θυμού έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό.

Ήταν η επόμενη φάση μετά την φάση της πίκρας και της απογοήτευσης που ένοιωσαν όλοι αυτοί που εμπιστεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια τα δύο κυρίως κόμματα εξουσίας αλλά και γενικότερα από όλους αυτούς τους πολιτικούς φορείς που έχουν μάθει να εξαπατούν.

Οι Έλληνες φέτος ίσως για πρώτη φορά θα ψηφίσουν με σύνεση και αυτό επειδή ίσως λόγω της κατάστασης είναι η πρώτη φορά που και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, βλέποντας την κατάσταση και αντιλαμβανόμενα τις συγκυρίες έχουν εκπονήσει κυβερνητικά προγράμματα.

Είναι η πρώτη φορά που κόμματα τόσο του χώρου της Αριστεράς όσο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν πραγματικά κυβερνητικό πρόγραμμα.

Είναι η πρώτη φορά που δόθηκε βήμα από τα διάφορα ΜΜΕ σε μικρά κόμματα να δείξουν τις θέσεις τους. Άνισα σαφώς. Αλλά είναι σημαντικό ότι δόθηκε έστω και ένα μικρό βήμα για όλους αυτούς που πριν οι πολίτες δεν μπορούσαν να τους δούνε πουθενά.

Τα κόμματα της εξόντωσης του Ελληνικού Λαού καλούν τους πολίτες να ψηφίσουν με σύνεση. Και εμείς τους απαντάμε ότι οι πολίτες φέτος θα ψηφίσουν με σύνεση.

Και ένας λαός που ψηφίζει με σύνεση δεν είναι δυνατόν να ξαναψηφίσει, κλέφτες, λωποδύτες, απατεώνες και προδότες!!!!

Πηγή: Ο Θυμός, η Σύνεση και η Βλακεία - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου