Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ντόρα: Αδιόρθωτοι ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, λαϊκιστές οι λοιποί

Ντόρα:  Αδιόρθωτοι ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, λαϊκιστές οι λοιποί «Καμπανάκι» για το ενδεχόμενο νέων εκλογών χτύπησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο Ζάππειο, επαναλαμβάνοντας ότι το κόμμα της είναι η μοναδική δύναμη που δηλώνει ανοικτά ότι θέλει να υπάρξει κυβέρνηση και να συνεργαστεί.

Επίθεση σε όλο το πολιτικό φάσμα εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου του κόμματος της.
Η κυρία Μπακογιάννη τόνισε ότι οι δύο μεγάλοι κομματικοί σχηματισμοί δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους και εξακαλουθούν να παραμένουν «αδιόρθωτοι, ενώ οι υπόλοιποι λένε πράγματα ανεύθυνα και επενδύουν στο φόβο για να πείσουν τους πολίτες να τους ψηφίσουν.
Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ έκανε απολογισμό του έργου του κόμματος της τα τελευταία δύο, υπογραμμίζοντας ότι πάντα έλεγε αλήθειες ολόκληρες, ανέδειξε κρίσιμα ζητήματα αλλά και την ανάγκη ευρύτερων συναινέσεων.
Για το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ τόνισε ότι αποτελείται από νέα πρόσωπα αφού το 80% των ατόμων αυτών θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα και οι οποίοι με σύνεση, ευθύνη και προσφορά θα δώσουν τη δική τους μάχη για τη χώρα.
Χαρακτήρισε την Δημοκρατική Συμμαχία «δύναμη σταθερότητας» ψηφίζοντας την οποία «στέλνεις μήνυμα προς τους αδιόρθωτους χωρίς να παίζεις με το μέλλον της χώρας και πιάνει τόπο η ψήφος σου».
Οσον αφορά τον κατακερματισμό του φιλελεύθερου χώρου η κυρία Μπακογιάννη υποστήριξε ότι «έκανε τα πάντα» προκειμένου τα τρία φιλελεύθερα σχήμτα ("Δράση", "Δημιουργία Ξανά!" και η Δημοκρατική Συμμαχία) να έχουν κοινή κάθοδο στις εκλογές προτείνοντας και συλλογική ηγεσία, χωρίς ωστόσο η προσπάθειά της να ευδοκιμήσει.
Εκτίμησε δε εμμέσως ότι το κόμμα της έχει τις περισσότερες πιθανότητες εκ των τριών φιλελεύθερων να μπει στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου