Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Λαικισμός Ψέματα και Ηλιθιότητα

Έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ κωλοτούμπας και καιροσκοπισμού η βουλευτής Άρια Αγάτσα η οποία αφού πρώτα ανεξαρτητοποιήθηκε στα μουλωχτά από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, προσχώρησε σήμερα στη Νέα Δημοκρατία με την οποία και θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές!

Λίγες μέρες, δήλωνε σε κάθε ευκαιρία την υποστήριξη της στη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αλλά φαίνεται ότι τα κουκιά των απέναντι ήταν περισσότερα! Αλίμονο στους πολίτες που θα επιχειρήσουν να τη στείλουν ξανά στη Βουλή!
Μετά τη "θορυβώδη" και ουσιαστική παρουσία της στη Βουλή, με συνεχείς παρεμβάσεις και μνημειώδεις λόγους, πέρασε στους κοινωνικούς αγώνες και αντιστρατεύτηκε το επάρατο μνημόνιο. Και αφού επαίνεσε τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, διάβασε καλύτερα τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ, σαγηνεύτηκε από την τηλεοπτική παρουσία του αρχηγού της καθώς και των υπολοίπως μετριοπαθών στελεχών τύπου Μιχελάκη και αποφάσισε να πράξει υπεύθυνα για τον τόπο, στηρίζοντας το όραμα για αυτοδύναμη ΝΔ, μέσα στο μνημόνιο 2 το οποίο και θα αλλάξουνε προκειμένου να ταιριάξει στα προτάγματα των 2 Ζαππείων και την προτεραιότητα του άμεσου μηδενισμού του ελλείμματος. Ψάχνοντας για προοδευτικότερη πρόταση διακυβέρνησης βρήκε φιλόξενο λιμένα στους κόλπους της μετριοπαθούς Δεξιάς του Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα φήμες τη θέλουν να εντάσσεται στην ομάδα που θα ασχολήθεί αμέσως μετά τις εκλογές στο έργο της αποκάλυψης των γνωστών-αγνώστων, με την αφαίρεση των κουκούλών από τα κεφάλια τους. Ζήτω η ιδεολογική συνέπεια, ζήτω η ανιδιοτελής πολιτική πράξη, ζήτω οι πολιτικοί μιμητές του μπροστάρη...Σπανούλη (αν και καλύτερος παίκτης αυτός). ( σχολια απο http://www.parapolitiki.com/2012/04/blog-post_8000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου