Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Διασυρμός για την Τόνια του Βαγγέλη στη Φθιώτιδα

Σας το είχα γράψει πρόσφατα εδώ και τα επίσημα αποτελέσματα με επιβεβαιώνουν. Η θρυλική Αντωνία (Τόνια) Αντωνίου μένει εκτός Βουλής και περιορίζεται στη 3η θέση στην περιφέρεια της Φθιώτιδας.
http://www.parapolitiki.com/2012/05/blog-post_6904.html
Την 1η θέση και την έδρα στη Βουλή καταλαμβάνει ο γίγαντας Νίκος Τσώνης και στη 2η θέση βρίσκεται η υπέροχη Κατερίνα Μπατζελή.


Αντίο Τόνια. Γύρνα πίσω στο επάγγελμα σου, αν έχεις κάποιο.

σχολιο φυλου της Παραπολιτικης... που με βρισκει συμφωνω...
Ντροπή σας, σύντροφοι. Βρήκατε ένα μικρό και απροστάτευτο κορίτσι και το χτυπάτε. Έλεος, γιατί θα σας παραδώσω στις φροντίδες της Εύας, της Σοφίας, της Μιλένας, της Σούλας, της Βάσως, του Λιντζέρη, του Καρτάλη, του γίγαντα της πολιτικής Σαλαγιάννη, του Πετράν Ευθυμίου και πάει λέγοντας.
Υπονόμευσαν τον Παπανδρέου, δημιουργούσαν καθημερινά σύγχυση για τις πολιτικές της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ψήφιζαν και μετά στις περιφέρειες τους αποδυνάμωναν την εντολή για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, όταν δεν ταυτίζονταν με συντεχνίες, όπως έκανε η Τόνια με τον Θύμιο. Αυτός ο θλιβερός θίασος, που τώρα απήλθε, υπέσκαψε και την πολιτική ηθική, που προσπάθησε να εμφυσήσει στο ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου. Κατέστρεψε αυτήν την αναγκαία για μια χώρα σαν την Ελλάδα, αίσθηση και απόφαση για την επικυριαρχία μιας πολιτικής της ευθύνης και του καθήκοντος. Τελικά, οι ψηφοφόροι-πελάτες τους, τους πλήρωσαν με το νόμισμα που τους έπρεπε.
Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε στην κάλπη της Κυριακής. Η γεννέθλια πράξη του νέου φορέα, ο οποίος θα κληθεί να εκφράσει το σύνολο της Παράταξης, δεν θα πρέπει να στιγματισθεί από την παρουσία και πολύ περισσότερο, την συμμετοχή ανθρώπων, όπως των παραπάνω αναφερομένων. Ούτε και κάποιων που τους μοιάζουν και οι οποίοι διασώθηκαν, και μάλιστα σε περίοπτες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου