Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Μας βουλιάζουν...

www.tokarfi.gr
Ο αριστερός και δεξιός λαϊκισμός κατάφερε τελικά να πετύχει τον σκοπό του και η χώρα οδηγείται και πάλι σε νέες και ίσως επώδυνες εκλογές. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος με άκρατη δημαγωγία δεν δέχθηκαν να βάλουν πλάτη για την ...
ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και οδήγησαν σε ναυάγιο τις συνομιλίες για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας…

Ο πρόεδρος Αλέξης γλυκάθηκε από το ποσοστό στις προηγούμενες εκλογές τόσο πολύ που έχει πιστέψει ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας και θα την οδηγήσει στον… σοσιαλισμό.


Ακόμη βέβαια να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα όπως το που θα βρει τα λεφτά να τα κάνει όλα αυτά που υπόσχεται.

Ο πρόεδρος Πάνος από την άλλη έφτασε στο σημείο να δώσει …σκονάκι στον πρόεδρο της Δημοκρατίας με τις προτάσεις του για διακυβέρνηση της χώρας, στις οποίες βέβαια είχε πρωταρχική θέση.

Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν με τις αγορές και τα χρηματιστήρια σε Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο να βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.

Και τους ευρωπαίους εταίρους να ψάχνουν τρόπους να μας διώξουν από την ευρωζώνη και να έχουν τις μικρότερες δυνατές απώλειες….


http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_9384.html 


Επειδή τώρα τελευταία με αυτά που γίνονται έχω αρχίσει να νιώθω σοσιαλιστής φεντεραλιστής … πιστεύω ότι το μνημόνιο και το ΔΝΤ είναι ευλογία για τον τόπο… ξεκαθαρίζουν όλα… πιστεύω ότι το Σύριζα πρέπει να έχει από όλους την αντιμετώπιση που δεν είχε το ΠΑΣΟΚ το 81… και όταν λέω όλους, εννοώ όλους ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου