Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Δεν έχει αίσθηση του επείγοντος των εξελίξεων ο Τσίπρας.

Γράφει ο "κτηνοτρόφος από την Κρήτη"
Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει τον κύριο Τσίπρα, να πάει στο Προεδρικό Μέγαρο στις 2 το απόγευμα για να πάρει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
Ο χρόνος τρέχει. Οι εξελίξεις τρέχουν. Η οικονομία τρέχει.
http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_3026.html
Από χθες το βράδυ, αμέσως μετά την επιστροφή της εντολής σχηματισμού κυβέρνησης από τον Σαμαρά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα έπρεπε να την είχε στα χέρια του ο Τσίπρας.
Αλλά και σήμερα, δεν μπορώ να καταλάβω για δεν ξύπνησε από το πρωί 8 ή 9 η ώρα ο κύριος Τσίπρας και να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, εκτός και αν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να ξυπνήσει πριν το μεσημέρι.
Ακούω ότι ο Τσίπρας θα έχει την εντολή στα χέρια του, για μερικές μέρες, προσπαθώντας να πείσει τους ΑΝΤΑΡΣΙΑ να μην κάνουν ανταρσία την ΓΣΕΕ να μην κάνει απεργίες και το ΠΑΜΕ να τον στηρίξει πολιτικά.
Κύριε Τσίπρα, ο λαός έδωσε σε εσάς το δικαίωμα να προσπαθήσετε να σχηματιστεί κυβέρνηση σε συνεργασία με τα υπόλοιπα εκλεγμένα κόμματα, όχι με την ΓΣΣΕ ή την ΑΝΤΑΡΣΙΑ και τους αναρχικούς των Εξαρχείων.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να σας περιμένει κύριε Τσίπρα για να κάνετε μικροκομματική αριστερή προπαγάνδα στους υπόλοιπους αριστερούς με την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
Τώρα είναι ώρα για την ουσία των πραγμάτων, οι εξελίξεις τρέχουν.
Χρειάζονται γρήγορες κινήσεις, γρήγορες αποφάσεις και σοβαρούς πολιτικούς οι οποίοι να μπορούν να ξυπνήσουν από τις 7 το πρωί και να έχουν φέρει ένα αποτέλεσμα το αργότερο μέχρι το μεσημέρι, όπως όλοι οι αποτελεσματικοί επαγγελματίες κύριε Τσίπρα.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου