Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πώς ο… Κυρτσο - Μέσι έχασε το κρίσιμο πέναλτι...

Παραμονές των εκλογών, ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης ξάφνιασε, ανακοινώνοντας ως επικεφαλή του ψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ τον δημοσιογράφο- εκδότη Γιώργο Κύρτσο, ο οποίος ταυτοχρόνως ανέλαβε τη θέση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος για την περίοδο ως τις κάλπες.
Ο Γ. Κύρτσος, πρόσωπο ιδιαίτερα ...

προβεβλημένο από τα ΜΜΕ, γνώστης των μυστικών της κεντροδεξιάς έχοντας διαδραματίσει συχνά ρόλο στις εξελίξεις «εντός πολυκατοικίας», αρχικά θεωρήθηκε- και κατηγορήθηκε, ότι εξασφάλισε μια εύκολη εκλογή.

Αποδείχθηκε λάθος…

Ξεκίνησε δυναμικά την προεκλογική του παρουσία, οργώνοντας τα τηλεοπτικά παράθυρα και τις ραδιοφωνικές εκλογές, αφήνοντας πάντα να εννοηθεί ότι πολιτικά δεν ταυτίζεται με τον κ. Καρατζαφέρη- είναι γνωστός φιλελεύθερος και θα ταίριαζε περισσότερο στη ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στα μισά του προεκλογικού αγώνα, η παρουσία του άρχισε να μην είναι και τόσο εμφανής, αν και δήλωνε ότι το ποσοστό του ΛΑΟΣ αποτελεί και δικό του προσωπικό στοίχημα. Ελέχθη ότι τα μίντια τον «έκοψαν» φοβούμενα τη δυναμική του ΛΑΟΣ. Τώρα αποδείχθηκε ότι δυναμική δεν υπήρχε και η «κόπωση» του κ. Κύρτσου ενδεχομένως να οφειλόταν στο γεγονός ότι το διαπίστωσε και ο ίδιος.

Ο κ. Καρατζαφέρης, εξαίροντας τις αρετές του, είχε παρομοιάσει την τοποθέτηση του κ. Κύρτσου στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας, σαν ο Μέσι να έπαιρνε μετεγγραφή στον… Πανιώνιο. Μπορεί και να ήταν έτσι. Όμως ο Κύρτσος- Μέσι έχασε το πέναλτι και ο ΛΑΟΣ- Πανιώνιος υποβιβάστηκε εκτός Βουλής.


Aρ.Πα
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου