Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Σχόλια απο αλλού... και θλίψη...


Η ψήφος στον κ. Τσίπρα, στον κ. Καμμένο, στη Χρυσή Αυγή δεν είναι ψήφος για κάποιο εναλλακτικό όραμα, που η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ξέρει καλά ότι δεν υπάρχει πουθενά. Είναι ψήφος οργής για το πολιτικό σύστημα. Και είναι ψήφος-αποτέλεσμα του βομβαρδισμού παράνοιας, υπερβολής και θεωριών συνωμοσίας που υπέστη ο μέσος πολίτης από μια μεγάλη μερίδα μέσων ενημέρωσης

Και όμως... Ένας στους τρεις Έλληνες ψήφισε σε αυτήν την άθλια λαϊκίστικη κατεύθυνση...
Θλίψη... Δυστυχώς τίποτα το Δημιουργικό και ουσιαστικό δεν ψηφίστηκε αλλά το ποιο άσχημο είναι, οτι τίποτε το δημιουργικό και ουσιαστικό δεν βρίσκεται στην νοοτροπία του 80% του ελληνικού λαού… και πάλι θλίψη, Δυστυχώς αν βγούμε από την Ευρώπη γυρνάμε στα βαλκάνια και κάποιοι που έβγαλαν τα χρήματα τους έξω πανηγυρίζουν…  


Δικαίως κατηγορούμε τους πολιτικούς. Αλλά το τι έκαναν οι πολιτικοί τα τελευταία 20-30 χρόνια είναι αντικατοπτρισμός στο τι έκανε η πλειονότητα των διαφόρων τάξεων επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, δικαστές, πνευματικοί, αρχές, και η πλειονότητα του Ελληνικού Λαού χωρίς λογοδοσία και χωρίς συνέπειες. Κομπίνες, διαφθορά, οικονομικές ατασθαλίες, κάψιμο δασών, φοροδιαφυγές, δωροδοκίες, διπλές συντάξεις, κλπ, κλπ, κλπ. 

Ο Ελληνικός λαός δεν έχει Ευρωπαϊκά στάνταρτ. Έχει τις απαιτήσεις των Ευρωπαίων (μισθούς, διακοπές, κινητά τηλέφωνα, ευρωπαϊκά γούστα στο φαγητό, ντύσιμο, κλπ) αλλά δεν θέλει να έχει τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (σκληρή δουλειά, φορολογία, κλπ). Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και καταστημάτων βλέπουν τους πελάτες σαν αντικείμενα εκμεταλλεύσεως.
Εξακολουθώ να υποστηρίζω πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός στην σημερινή πολιτική σκηνή που να μην είναι μετριοτης, διεφθαρμένος, ανεξάρτητος από συμφέροντα και πολιτικές ιδεολογίες, που να έχει την ηγετική ικανότητα και την δύναμη να επιβάλει και να διορθώσει τον καταστροφικό δρόμο που βρίσκεται η χώρα.

Ίσως  αν γινόταν δημοψήφισμα τοτε που ελεγε ο ΓΑΠ τώρα δεν θα ήμαστε εδώ, στην απόλυτη επικράτηση της λαϊκιστικής παράνοιας… ψήφος σε καμμενους τσιπρες και χρυση αυγη κομμάτων δίχως πρόγραμμα … είναι σαν να βλέπω το 81 που δεν έζησα και ότι ζούμε σαν επακόλουθο του, που δυστυχώς δεν μας έβαλε μυαλό… καληνυχτίστε την άλλη Ελλάδα που ονειρευόσαστε … τελειώνουμε… ψήφος οργής από τους πελάτες του δικομματισμού που δεν έγιναν ξαφνικά καλύτεροι, αλλά δυστυχώς αναπολούν τα φέουδα τους… θλίψη…. 

O λαός στέλνει στη Βουλή τον... Τασ. Μητρόπουλο και λέει ΣΤΟΠ στον Ραγκούση, που έλιωνε νύχτα-μέρα να περάσει τις ΔΙΑΥΓΕΙΕΣ και τους ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΔΕΣ; Τετέλεστε, ο ελλ. λαός είναι μεθυσμένος, μην του μιλάτε. Μόνη λύση η μετανάστευση.

Τα ψηφοδέλτια των καμμένων είναι απαυθείας απόγονοι του χειρότερου παλαιοκομματισμού. Μαϊντανοί, μικρά κομματικά στελέχη, πολιτευτές που κόπηκαν από τους άλλους, συνδικάλες ΔΕΚΟ και οι απαραίτητοι βλαχοδήμαρχοι. Άιντε να γεμίσουμε τη Βουλή με τα ρετάλια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου