Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Ηλιθιότητα, λαικισμός και το απόλυτο κενό


Δηλαδή αυτή ήταν η εντολή του λαού να προχωρήσει σε συνεργασίες και με έξω από τη βουλή κατά την διάρκεια του τριημέρου της διερευνητικής εντολής?Περισεύει ο χρόνος φαίνεται και για δημόσιες σχέσεις. Κυβέρνηση θα κάνουμε? Εκτός κι αν δεν χρειάζεται.
Ποιος θα πάει αλήθεια στο ΝΑΤΟ αν κάνεις κυβέρνηση ή δεν κάνεις …? Ο Μίκης ή Μανώλης..? ή η Ρεπούση..? μας κλαίνε οι ρέγκες…

"Έλαβε μία εντολή από τμήμα του λαού για να προχωρήσει όσο μπορεί σε συνεργασίες έξω και μέσα στη Βουλή πάνω σε συγκεκριμένες αρχές."

Η αυθαίρετη ερμηνεία της εντολής του (16,8% του) λαού δείχνει ή αχαλίνωτη έπαρση ή απύθμενη βλακεία. Η αναζήτηση συνεργασιών εκτός των κοινοβουλευτικών κομμάτων δεν μπορεί να γίνεται στο πλαίσιο διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης. Τα παιδία παίζει και ο μικρός Αλέξης στη μέθη του θριάμβου του χρησιμοποιεί την συνταγματική διαδικασία για να κάνει προεκλογική εκστρατεία. Ο χαρακτηρισμός του εκλογικού νόμου ως αντισυνταγματικού από κάποιον που θεωρεί φυσιολογικό ο Τσίπρας να μιλά με την Κατσέλη και τον Μίκυ στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής μας επιστρέφει στο δίλλημμα έπαρσης / ηλιθιότητας (αν και τώρα που το σκέφτομαι παίζει πολύ και ο συνδυασμός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου