Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΕΣΗΕΑ: «Οι ναζί της Χρυσής Αυγής δεν είναι γραφικοί. Είναι επικίνδυνοι»...

Οι ναζί της Χρυσής Αυγής δεν είναι γραφικοί, είναι επικίνδυνοι, παρατήρησε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης για το σημερινό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο βουλευτή Η. Κασιδιάρη.

«Τελικά είχαμε δίκιο όταν... λέγαμε ότι οι ναζί της Χρυσής Αυγής δεν είναι γραφικοί. Είναι επικίνδυνοι», δήλωσε ο κ. Τρίμης και εκτίμησε πως «δεν έχει νόημα πια να δίνει κανείς ελευθερίες και δημοσιότητα στους εχθρούς της ελευθερίας».

«Η σημερινή υπόθεση με τον Κασιδίαρη στο προεκλογικό πάνελ της τηλεόρασης, αποτελεί απόδειξη ότι με τους ναζί δεν παίζουμε. Η Χρυσή Αυγή πρέπει πλέον να απασχολεί το αστυνομικό ρεπορτάζ», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.



δεν είναι μόνο επικίνδυνοι αλλά είναι και εκφραστές ενός μέρους του ελληνικού λαού.. μετά από αυτά δεν θα έχουν άλλοθι ότι δεν ήξεραν όσοι τους ψηφίσουν... ας δούμε... 







σχόλια από ίντερνετ

Τα βρισίδια εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας και τα γιαούρτια εναντίον του Πάγκαλου αποτελούσαν δικαιολογημένη λαϊκή αντίδραση ενώ οι σφαλιάρες στην Κανέλλη και το μπουγέλο στη Δούρου άναντρη φασιστική επίθεση.

Το θύμα τελικά καθορίζει το πόσο αποτρόπαια είναι μία πράξη και όχι η πράξη καθαυτή




Απορώ γιατι κάποιοι πέφτουν απο τα σύννεφα με το περιστατικό! Ειλικρινά υπάρχει κανεις που δεν ηξερε ότι ήταν θέμα χρόνου να γινει κάτι τέτοιο; Απο την στιγμη που η βία εναντιων πολιτικών έχει νομιμοποιηθει, με ευθυνη της αριστεράς και μάλιστα πέρυσι τετοιο καιρό ήταν μόδα να μουτζωνεις να απειλεις και να επιτιθεσαι σε πολιτικους, απο την στιγμη που αυτο το κλιμα και η νοοτροπία συνέβαλλαν τα μέγιστα ωστε η χρυση αυγη, μια ομάδα που το κύριαρχο χαρακτηριστικό τη βία μπηκε στη βουλή, τι περιμένατε; Αυτον τον πολιτικό πολιτισμό και αυτη τη νοοτροπία που πρεσβευανε τόσο το κόμμα της κυρίας Δουρου όσο και το κόμμα της κυρίας Καννέλη (και κυριώς αυτη η ίδια) τωρα έρχονται κάποιοι άλλοι να ωθησουν στα άκρα. Ή ειχε κανεις ψευδαισθησειςσχετικά με το ποια ειναι η χρυση αυγη; Μάλλον ναι! Περιμένω να ακουσω απο τους χρυσαυγιτες περισπούδαστες αναλυσεις για την δικαιολογηση της βιας οπου θα χρησιμοποιούν σιγουρα τα ΙΔΙΑ επιχειρηματα με αυτα που χρησιμοποιουσε ο συριζα. Να χαιρομαστε τα τέρατα που δημιουργησαμε μαυρα και κοκκινα, που δημιουργησαμε και αφησαμ μα αλώνιζουν στην κοινωνία μας. Κια ειμαστε ακόμα στην αρχη.




1) H επίθεση Κασιδιάρη είναι άνανδρη (σε γυναίκες δε συμπεριφερόμαστε έτσι), φασιστική και πρωτόγονη.
2) Θέλω τη γνώμη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τις αντίστοιχες πρακτικές της νεολαίας και των ακροαριστερών συνοδοιπόρων τους σε Νομική ΕΚΠΑ και Ιατρική ΑΠΘ, εναντίον όσων διαφωνούσαν μαζί τους, κατά τις "κινητοποιήσεις του φοιτητικού κινήματος" στα ΑΕΙ του περασμένου Σεπτέμβρη.







Το παιδί αυτό είναι διαταραγμένο και φαινόταν από την αρχή. Επιπλέον, επειδή είναι ο μόνος ευπαρουσίαστος τον έκαψε ψυχολογικά και σωματικά ο Μιχαλολιάκος, καθώς βρισκόταν σε 20 πάνελ την ημέρα...
Μην εκπλαγείτε εάν μάθουμε την επομένη των εκλογών σε περίπτωση που δεν μπει Βουλή η ΧΑ ότι τίναξε τα μυαλά του στον αέρα







Συνέλθετε, ρε, κάνετε ηρωίδα την Κανέλλη με αυτά που γράφετε. Απεχθής η κυρία, αλλά αν ήταν να πλακώνουμε στο ξύλο όποιον αντιπαθούμε, θα είχαμε εδώ και καιρό μετατραπεί σε ζούγκλα. Ο Κασιδιάρης είναι πολύ άνανδρος για να δικαιούται καλά λόγια από μας.







Το χέρι του Κασιδιάρη είναι το χέρι του Κασιδιάρη. Δηλαδή το χέρι ενός εγκληματία, υπόδικου, φασίστα. Μην μπερδεύεις τον εαυτό σου και τους υπόλοιπους ανεγκέφαλους που τους έβαλαν στη Βουλή με τον ελληνικό λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου