Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μπορούμε και χειρότερα...;

Λαμπρές στιγμές ζει η πατρίδα μας. Το αποτέλεσμα των πιο κρίσιμων εθνικών εκλογών της Μεταπολίτευσης δίνει μια παράταση στον εθνικό διχασμό και την αγωνία μέχρι την οριστική χρεοκοπία μας.

Πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία η οποία αναλαμβάνει να δώσει ένα τέλος στο μνημόνιο των ξένων τοκογλύφων(sic). Με μία κίνηση ματ ο Αντώνης Σαμαράς σκοπεύει να διορίσει στην ηγεσία της Στατιστικής Υπηρεσίας την καθηγήτρια της αστρολογίας και του φανταστικού Ζωή Γεωργαντά. Έτσι το έλλειμμα της χώρας θα επιστρέψει σε Καραμανλικά επίπεδα, περί του 4 % του ΑΕΠ (με το ζόρι κιόλας) και θα σωθούμε αδέλφια. Ο κύριος Γιάννης Μιχελάκης σε ενημέρωση των δημοσιογράφων είπε: «Περιμένουμε οι Ευρωπαίοι να μας ζητήσουν συγγνώμη για το λάθος που έκαναν στους υπολογισμούς τους. Επιπλέον έχουμε κανονίσει η Τρόικα να πάει στην ευχή της Παναγίας, με τη βοήθεια του Θεού. Αμήν.»



Στο ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά από δύο μόλις χρόνια στην κυβέρνηση επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα και με διαφορετική ονομασία: «ΠΑΣΟΞΥΡΙΖΑ». Στους κόλπους του συγκεντρώθηκαν όλα τα ρεμάλια του συνδικαλισμού που αφαίμαξαν και αφαιμάζουν οικονομικά την χώρα καθώς και ενζενύ της πολιτικής επιθεώρησης όπως η Ρενα Δούρου και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η τρίτη θέση της εκλογικής κατάταξης φιλοξενεί ένα κόμμα που λέγεται «ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου» αλλά αυτό σύντομα θα αλλάξει όπως υπαινίχτηκε προεκλογικά ο ίδιος ο πρόεδρος του, αφού το ΠΑΣΟΚ που όλοι γνωρίζαμε σάπισε. Προφανώς έμεινε πολλές μέρες έξω από το ψυγείο, πλακώσανε και οι ζέστες... δεν θέλει και πολύ για να ξινίσει το πράμα.

Τέταρτο κόμμα στους φιναλίστ οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΕΝΣ με σήμα τους Γλάρους. Ο πρόεδρος του πολιτικού αυτού μορφώματος Πάνος Καμμένος αφού έκανε τρεις φορές τον σταυρό του μπροστά στις κάμερες ευχαριστώντας (από μέσα του) τον Αντώνη Σαμαρά για την ύπαρξη του δήλωσε με νόημα: «Μας ψεκάζουν άλλα όχι όσο χρειάζεται για να γίνω πρωθυπουργός. Αυτό θα αλλάξει.»

Την πέμπτη θέση στην Βουλή καταλαμβάνουν οι απόγονοι της «Συμμορίας της Καρφίτσας» με την επωνυμία «Συμμορία της κυλότας» η εν συντομία «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Το γκόλουμ ο αρχηγός τους εξασφάλισε μέχρι και την εκλογή της συζύγου του. Ο κύριος Μιχαλολιάκος υποσχέθηκε στην θυγατέρα του την επόμενη φορά να βάλει και εκείνη στην Βουλή για να εξασφαλίσει μια δουλειά της προκοπής μπας και πάψει τις επιθέσεις σε αλλοδαπούς στα σουβλατζίδικα της Αθήνας. Ο στοργικός πατέρας ευελπιστεί ότι η θυγατέρα του θα τακτοποιηθεί και σαν βουλευτής θα βρει ένα καλό παλικάρι να παντρευτεί γιατί έτσι που είναι σα σαύρα θα του μείνει στο ράφι και δεν υπάρχουν ούπα αντίστοιχου μεγέθους να το αντέξουν αυτό το ράφι. Εξάλλου τις δολοφονίες αλλοδαπών τις έχουν αναλάβει οι υπασπιστές του που είναι πιο αποτελεσματικοί από το βλαστάρι του.

Στην έκτη θέση των φιναλίστ η Δημοκρατική Αριστερά. Το μόνο σοβαρό κόμμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης Απορίας άξιον πως εκλέχτηκαν από Έλληνες πολίτες οι υποψήφιοι του.

Τελευταίο στην εκλογική κατάταξη το ΚΚΕ. Η γ.γ. του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα έκανε σαφές σε όλους του τόνους ότι για την πανωλεθρία του κομμουνισμού στην Ελλάδα φταίει η Google. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά καθώς ορκίστηκε τζιχάντ στον αμερικάνικο κολοσσό.
«Λαρι Πέϊτζ και Σεργκέι Μπρίν, ψάξτε λαγούμια να κρυφτείτε. Θα σας αφαλοκόψω. Με μια κονσέρβα τοματόσουπας Campbell's» φαίνεται να είπε ερεθισμένη η Αλέκα όπως αποκάλυψε σύντροφος που για ευνόητους λόγους διατηρεί την ανωνυμία του.

Στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της χώρας οι Έλληνες πολίτες με την ψήφο τους:

α) έκαναν πρωθυπουργό τον πιο βλαμμένο πολιτικό που γέννησε ποτέ η Ελλάδα.

β) έθεσαν επικεφαλής αξιωματικής αντιπολίτευσης τον πιο αρτηριοσκληρωτικό πολιτικό της Ελλάδας.

γ) δίνουν την συγκατάθεση τους στο παρακράτος να δολοφονεί αδιακρίτως αλλοδαπούς πολίτες.

Μπορούμε και χειρότερα. Είμαι σχεδόν βέβαιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου