Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Δημαρ Πρωτοπορία στην Πολιτική? και ο El lissitzky....

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Φ. Κουβέλης θα επιμείνει στα πρόσωπα που βρίσκονται ήδη στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Η ΔΗΜΑΡ προτείνει να ... παραμείνει στην κυβέρνηση ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Η ΝΔ ωστόσο εκφράζει ενστάσεις προτείνοντας για υπουργό Δικαιοσύνης τον Χαράλαμπο Αθανασίου.


Προτείνει επίσης τον κ. Αντώνη Μανιτάκη, νυν υπηρεσιακό υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο οποίος είναι πιθανό να παραμείνει στη θέση του μιας και το έργο του κρίνεται θετικό.

Το τρίτο πρόσωπο που προτείνει ο κ. Φώτης Κουβέλης είναι κ. Γρηγόρης Τσάλτας, νυν υπηρεσιακός υπουργός Περιβάλλοντος. Η ΝΔ σε αυτό το υπουργείο θέλει να τοποθετήσει τον κ. Κυριακό Μητσοτάκη. Σε αυτή την περίπτωση ο κ. Τσάλτας θα χρησιμοποιηθεί σε άλλο κυβερνητικό πόστο.

Η ΔΗΜΑΡ επιμένει ότι η συμμετοχή της στην κυβέρνηση θα είναι ουσιαστική και θα στηρίζεται στην αμοιβαία προσπάθεια να βγει η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο και να ανακουφιστούν οι ασθενέστεροι που επλήγησαν από το κύμα λιτότητας.

newsbomb.gr  
http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9354.html
------------------------


το σήμα της Δημαρ εμπνευσμένο από το έργο του El lissitzky.... 

El Lissitzky: Πώς γίνεται να είσαι πρωτοπόρος για δύο αιώνες; Είναι η πραγματική πρωτοπορία αθάνατη; ελπίζουμε να φέρει και η Δημαρ την Πρωτοπορία στην Πολιτική...  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου