Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Ανοιξε η Χαλυβουργία Ελλάδος...δεν μπορεί μια μειοψηφία να στερεί την δουλειά στους τίμιους εργαζόμενους... το ΠΑΜΕ λουκέτο να πάει αλλού..

Ανοιξε τα ξημερώματα, μετά από εννέα μήνες απεργίας, το εργοστάσιο της Χαλυβουργίας Ελλάδος στον Ασπρόπυργο, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη καθώς στην είσοδο της μονάδας παραμένουν απεργοί, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται εκεί, για να ...
διασφαλίσουν την ομαλή προσέλευση των εργαζομένων.

Το εργοστάσιο άνοιξε μετά από επέμβαση των ΜΑΤ στις 5.30 τα ξημερώματα, ενώ, σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, υπήρξαν έξι προσαγωγές. «Από νωρίς το πρωί δυνάμεις καταστολής με εντολή της τρικομματικής κυβέρνησης έπιασαν δουλειά στη χαλυβουργία προκειμένου να καταστείλουν τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών, συλλαμβάνοντας την περιφρούρηση των απεργών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Αυτήν την ώρα παρατηρείται ανάσχεση της κυκλοφορίας στο ρεύμα εξόδου της Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου από το Χαϊδάρι έως τα διυλιστήρια, καθώς ομάδα εργαζομένων έχει καταλάβει το οδόστρωμα στο ύψος της Χαλυβουργίας.

«Να χαίρονται τα ΜΑΤ και την επίθεσή τους, ο κος Σαμαράς ο κος Βενιζέλος και ο κος Κουβέλης», δήλωσε στην τηλεόραση της ΝΕΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.
τώρα μπορείτε να παν να κουρευτείτε βολεμένοι συριζαιοι που δεν σκέφτεστε τον άλλο αν μείνει ανεργος παρά βλέπετε μόνο φαντάσματα και αγώνες... 

«Όταν θες επενδύσεις στην Ελλάδα δεν μπορείς να έχεις την νοοτροπία ότι η επιχειρηματικότητα είναι ποινικό αδίκημα», σχολίασε από την πλευρά του στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Πλεύρης, επικρίνοντας τη στάση που τηρεί η Αριστερά.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι είχαν ξεκινήσει απεργία το Νοέμβριο του 2011, μη δεχόμενοι μείωση των αποδοχών τους και μειωμένο ωράριο. Εκτοτε η διοίκηση της εταιρείας προχώρησε σε απολύσεις, η ανάκληση των οποίων αποτελούσε πάγιο αίτημα κατά την εννεάμηνη κινητοποίηση.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα η διοίκηση είχε διαμηνύσει προς κάθε πλευρά ότι είναι αποφασισμένη να κλείσει τη μονάδα του Ασπροπύργου και να μεταφέρει όλη την παραγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα στη μονάδα του Βόλου...
naftemporiki.gr
http://nonews-news.blogspot.gr/2012/07/blog-post_2354.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου