Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ο Τσίπρας το Αμερικανάκι... κατακαημένη Αράχοβα...

apospasma.gr http://nonews-news.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3683.html 
Προεκλογικά το είχαμε αναδείξει , οτι ο Αλεξης Τσίπρας είναι το νέο αγαπημένο παιδί των Αμερικάνων. Επιβεβαιωνόμαστε και μετεκλογικά , καθώς παρά το γεγονός πως οι εκλογές πέρασαν και πρωθυπουργός της χώρας αναδείχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, επιμένουν να στηρίζουν τον Αλέξη και να...
ετοιμάζουν το έδαφος για χάρη του!

Με χτύπημα στην... πρώτη σελίδα, και κάτω ακριβώς από την σημαντικότατη επιστημονική είδηση της ανακάλυψης του μποζονίου του Χιγκς, η ιστοσελίδα του CNN φιλοξενεί αφιέρωμα στον Αλέξη Τσίπρα!

Με τίτλο "Γεύμα με τον Αλέξη, το ανερχόμενο αστέρι της Ελλάδας" ο ανταποκριτής του αμερικανικού δικτύου παρουσιάζει τον Αλέξη Τσίπρα ως έναν "άνετο , κάσουαλ, δυναμικό και ...τσαχπίνη 38χρονο πολιτικό ηγέτη"!

"Με μία ήρεμη δύναμη και χαμόγελο που μαγνητίζει, ο Αλέξης μπαίνει στην αίθουσα που γίνεται το συνέδριο του Economist και μου δίνει το χέρι, σε μια θερμή χειραψία" γράφει ο ανταποκριτής του CNN, φανερά γοητευμένος από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ!

"All eyes fix their gaze on Greece's rising star, 38 year-old Alexis Tsipras" δηλαδή: "όλα τα μάτια στρέφονται στο νέο αστέρι της Ελλάδας, τον 38χρονο Αλέξη Τσίπρα!!! " γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου