Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το Βουλή Χτενίζεται...

Ούτε σήμερα συμφώνησαν ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ για την κατανομή των κοινοβουλευτικών εδράνων με αποτέλεσμα τις αποφάσεις για το πως θα καθίσουν τα τρία κοινοβουλευτικά κόμματα της αριστεράς στις προγραμματικές δηλώσεις, καλείται να... λάβει ο Ευάγγελος Μειμαράκης.

Στο γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Δραγάκη βρέθηκαν χθες και σήμερα ο Γιάννης Δραγασάκης από το ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Οικονόμου από τη ΔΗΜΑΡ και ο Σπύρος Χαλβατζής από το ΚΚΕ πλην όμως και πάλι υπήρξε διαφωνία.

Δημοκρατική Αριστερά και ΚΚΕ ζητούν δύο έδρανα μπροστά, ώστε να καθίσει ένα επιπλέον στέλεχός τους δίπλα στον Φώτη Κουβέλη και την Αλέκα Παπαρήγα αντιστοίχως. Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε με αποτέλεσμα ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ να ανακοινώσουν ότι θα καθίσουν στα ορεινά έδρανα του κοινοβουλίου.

Το θέμα παραπέμφθηκε προς επίλυση στον πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μειμαράκης.

real.gr
http://nonews-news.blogspot.gr/2012/07/blog-post_9543.html

σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ως ένδειξη διαμαρτυρίας οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Δημαρ θα κάθονται μπροστά από το έδρανα οκλαδόν ... οι δε βουλευτές του Τσιριζα όταν μιλάνε πριν από αυτό οι βουλευτές του Πασοκ και της Δημαρ θα τσιρίζουν όλοι μαζί ή θα κλάνουν ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου