Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Ξηλώστε τώρα το διεφθαρμένο παρακράτος του Υπ. Ανάπτυξης. Άγνωστοι τοποθέτησαν χειροβομβίδα στο αυτοκίνητο του ξενοδόχου που κατήγγειλε κυκλώματα. Δεν του δίνουν την επιχορήγηση! Τι κάνει ο Χατζηδάκης;

Χειροβομβίδα αμυντικού τύπου και ένα απειλητικό σημείωμα, βρέθηκαν τη νύχτα στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, στην Αργολίδα, Άρη Μάρκου, 61 χρόνων, ο οποίος τον Μάρτιο είχε καταγγείλει κυκλώματα διαφθοράς στο υπουργείο Ανάπτυξης. Το αυτοκίνητο του επιχειρηματία βρισκόταν έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Λευκάκια Αργολίδας. Η χειροβομβίδα είχε τοποθετηθεί έξω από το παρμπρίζ και εξερράγη ελεγχόμενα, ύστερα από παρέμβαση των πυροτεχνουργών.
Υπενθυμίζεται ότι καταγγελίες του επιχειρηματία είχαν οδηγήσει πριν λίγους μήνες στην επ' αυτοφώρω σύλληψη δύο υπαλλήλων του Τμήματος Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ προ ημερών ο κ. Μάρκου με επιστολή του απηύθυνε καταγγελία ότι παρά τη σύλληψη των επίορκων υπαλλήλων, ακόμη και σήμερα δεν έχει εκταμιευθεί το πλήρες ποσό της επιχορήγησης.


δεν είχε δίκιο ο ΓΑΠ...? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου