Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Χαλυβουργία: Κλείνει η μονάδα στον Ασπρόπυργο.. οι εργαζόμενοι να ζητήσουν, απαιτήσουν δουλειά από το ΠΑΜΕ και το Συριζα...

Το κλείσιμο της μονάδας στον Ασπρόπυργο εξετάζει σοβαρά η διοίκηση της Χαλυβουργίας Ελλάδος καθώς, όπως λέει, δεν διαφαίνεται διέξοδος λόγω της μακροχρόνιας απεργίας των εργαζομένων.

"Το πιθανότερο είναι ότι θα καταθέσουμε αίτηση για ομαδικές απολύσεις και κλείσιμο της μονάδας Ασπροπύργου, εφόσον τα πράγματα έχουν φτάσει εκεί", υπογραμμίζουν πηγές προσκείμενες στη διοίκηση.


Ξεκαθαρίζεται ότι δεν πρόκειται να κλείσει ο όμιλος, αλλά μόνο η εν λόγω μονάδα. "Ο Βόλος ευτυχώς λειτουργεί κανονικά", υπογραμμίζεται.

Παράλληλα, ασκούν έντονη κριτική ως προς τη στάση τόσο του ΠΑΜΕ, όσο και της κυβέρνησης. "Άλλαξε πάλι ο υπουργός, είναι πιθανό να μας ζητηθεί νέα συνάντηση. Θα δούμε τον πέμπτο υπουργό Εργασίας από τότε που ξεκίνησε η απεργία", σημειώνουν.
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/712904/Article.aspx
------------------------
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι υπάλληλοι ακούν τους επαγγελματίες βολεμένους συνδικαλιστές... είναι καλύτερα τώρα που θα μείνουν χωρίς δουλειά... δεν υπήρχε άραγε άλλος τρόπος για να βρούνε μια λύση... ας περάσουν τώρα από το ΠΑΜΕ ή το Τσιριζα  να τους δώσει δουλειά ... μπορεί να τους βρει στις επενδύσεις από την Βενεζουέλα που θα φέρει η Δουρου .... ας αφήσουν επιτέλους οι αριστεροί να γίνει και καμιά επένδυση και ας μείνουν στο ρόλο του ελέγχου των επιχειρήσεων... είναι κρίμα για τους εργαζόμενους είναι κρίμα για το 1,5 εκ ανέργους ... 


λέω τώρα.... 
η Χαλυβουργική ... η οικογένεια Αγγελόπουλοι... τα μυστικά κονδύλια της Γιάννας προς τον Τσιπρα σύμφωνα με δημοσιεύματα... ο ρόλος του ΠΑΜΕ και τον συνδικαλιστών... και οι αφελείς εργαζόμενοι....? ποιος κερδίζει τι....? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου