Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Βουρκωμένοι για τα βάσανα του λαού οι Καμμένος, Βορίδης και Γεωργιάδης στο club Island της Βουλιαγμένης.

http://www.kourdistoportocali.com/articles/12298.htm 
Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η ανάπαυλα των Πολεμιστών του Φωτός. Άλλωστε στους 3 εξαίρετους πολιτικούς άνδρες αξίζει η ανταμοιβή της γλυκιάς ζωής, οι μικρές απολαύσεις που κάνουν πιο υποφερτή τη καθημερινότητα. Τι κι αν οι δύο από αυτούς βρέθηκαν προεκλογικά στα χαρακώματα; Η ζωή είναι μικρή και δεν αξίζει να αφήνεις το μίσος να ρίχνει σκοτάδι στις καρδιές. Έτσι δύο πρώην υπουργοί Ναυτιλίας κι ένας πρώην υπουργός Υποδομών-και οι 3 τους σε υπουργεία που είχαν να κάνουν με την φτωχολογιά των εφοπλιστών και των κατασκευαστών-κάθησαν στο ίδιο τραπέζι του club Island της Βουλιαγμένης σαν πρωταγωνιστές της διάσημης σειράς «Τα φιλαράκια». Αφορμή ο γάμος του εφοπλιστή Απόστολου Βεντούρη, του οποίου όπως μας πληροφορεί ο Βηματοδότης ήταν προσκεκλημένοι. Η αγωνία τους για το μέλλον της Ελλάδας ήταν προφανής. Ούτε καν η παγωμένη σαμπάνια, ούτε τα αισθησιακά κορίτσια που εργάζονται με αφοσίωση για λογαριασμό του Χρύσανθου Πανά κατόρθωσαν να αποσπάσουν την προσοχή των 3 εθνοπατέρων οι οποίοι βουρκωμένοι σχεδόν εκστόμιζαν βρισιές κατά της Μέρκελ και του Σόιμπλε.

Όταν τα δάκρυά τους στέρεψαν, αποφάσισαν πως πρέπει να πάρουν-οι 3 τους-πρωτοβουλία για την επανένωση της μεγάλης κεντροδεξιάς, χωρίς όμως τα παλαιά τζάκια στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Αντώνης Σαμαράς.

Κάποια στιγμή η συζήτηση διεκόπη όταν ο κ. Γεωργιάδης, πήρε ένα μήνυμα στο κινητό του που έλεγε «είναι τσεκαρισμένο, ο Κουβέλης δεν έθεσε βέτο στην υπουργοποίησή σας».Το έδειξε αμέσως στον κ. Βορίδη, ο οποίος απάντησε «ήμουν βέβαιος». Συνεπώς εάν ο κ. Κουβέλης (που μετέχει στην τριτοκομματική) δεν έθεσε βέτο για να γίνουν οι κκ. Βορίδης και Γεωργιάδης υπουργοί, ποιος το έκανε; Ιδού η απορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου