Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Tequila Sunrise


Tequila Sunrise
2 μεζούρες παγωμένη τεκίλα
4 μεζούρες χυμός πορτοκάλι
1 μεζούρα γρεναδίνη

Αδειάζουμε το χυμό πορτοκάλι σε ψηλό ποτήρι και στη συνέχεια την τεκίλα. Αυτό πρέπει να γίνει αργά ώστε να δημιουργηθεί μια στρωμάτωση. Προσθέτουμε την γρεναδίνη στην επιφάνει και γαρνίρουμε με μία φέτα πορτοκάλι και ένα καλαμάκι. Αντί για παγωμένη τεκίλα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και θρυμματισμένο πάγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου