Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Η τραγωδία της 15χρονης και η ιδεολογική τύφλωση των ηγεσιών ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ


Από τον Θέμο Αναστασιάδη

Μόνο ντροπή και θλίψη προκαλούν σε κάθε νοήμονα Έλληνα -και δη, οικογενειάρχη- οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, που ειδικά αυτή τη μέρα τάσσονται αδιακρίτως υπέρ των λαθρομεταναστών, χαρακτηρίζοντας πογκρόμ τη νόμιμη επιχείρηση ελέγχου, που επιτέλους ξεκίνησαν οι Αρχές.
Υπάρχουν συνθήκες, ώρες και ημέρες, που επιβάλλουν ειδική ευαισθησία -αν κάποιοι τη διαθέτουν στο ελάχιστο- όπως τώρα, που το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί από τις φρικαλέες λεπτομέρειες του εγκλήματος που έκανε ο 21χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης στην Πάρο.
Είναι απίστευτο ότι αυτό το πανεθνικό συναίσθημα συντριβής, φρίκης κια οργής δεν το αντιλαμβάνονται οι ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, που, μέσα στην ιδεολογική τύφλωσή τους και το φανατισμό τους, ξεχνούν πως ενίοτε η σιωπή είναι χρυσός. Λησμονούν ότι το κορυφαίο γεγονός της τραγωδίας που βίωσε η 15χρονη Ελληνίδα στα χέρια του 21χρονου λαθρομετανάστη επιβάλλει, αν μη τι αλλο, αυτό το ΛΕΠΤΟ ΣΙΓΗΣ, που κρατιέται σε ανάλογες συνθήκες απ' όλο τον κόσμο, ό,τι αντιλήψεις και ιδεολογίες και αν έχει.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι ηγεσίες αυτών των δύο κομμάτων, μεταξύ των οποίων πολλοί οικογενειάρχες με μικρά παιδάκια, δεν μπορούν να καταλάβουν τι σήμα εκπέμπουν, όταν ορύονται ανά πάσα στιγμή για πογκρόμ, ενώ ουδέποτε, ΜΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ, έχουν βγάλει μια ανακοίνωση για τις άγριες δολοφονίες των Ελλήνων από ξένους.

Για το καλό τους, τουλάχιστον, ελπίζουμε να διατηρούν μια μίνιμουμ αίσθηση ρεαλισμού και αυτοσυντήρησης και να μην τρέξουν να πάρουν κάποιον από τους συλληφθέντες λαθρομετανάστες στο σπίτι τους για νταντά να προσέχει τα παιδιά τους. Τα εν δήμω μη εν οίκω.

ΥΓ: Κι ας μην μας πουν ότι πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός, που δεν αφορά το σύνολο των λαθρομεταναστών. Με τόσους φόνους, βιασμούς, ληστείες και άλλες κτηνωδίες απελπισμένων έστω λαθρομεταναστών, υπάρχει σίγουρα ένα εγκληματικό υποσύνολο, ουδόλως αμελητέο αριθμητικά, που άθελά τους το συγκαλύπτουν και το προστατεύουν. Ευχή και κατάρα στον Σαμαρά, αν προλαβαίνει να κάνει μία και μόνο δουλειά, να ξεριζώσει από την Ελλάδα αυτή τη συμφορά με τους λαθρομετανάστες, που κάθε μέρα θα γίνονται πιο τρελοί, πιο μανιακοί, πιο ακραίοι, πιο βίαιοι. Αν κάποιος, δυο χρόνια τώρα, είχε μαζέψει τον 21χρονο της Πάρου, που πηγαινοερχόταν και δούλευε ελεύθερα, το 15χρονο κοριτσάκι θα 'βλεπε ανενόχλητο και άλλο ηλιοβασίλεμα.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ.
http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=215066

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου