Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Καλύτερα να πέσει ατομική βόμβα στο Κολωνάκι παρά να πεθάνουμε αιχμάλωτοι στα χέρια του Παπαδημούλη, του Φωτόπουλου και των νταβατζήδων της δραχμής!

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Δεν θέλουμε να ζήσουμε σε μια Ελλάδα εκτός ευρώ το Εθνικό Νομισματοκοπείο της οποίας θα καταντήσει κοφτήριο δισεκατομμυρίων δραχμών για τα σεσημασμένα λαμόγια του επιχειρηματικού και μηντιακού υποκόσμου. Για τις συμμορίες των πιθηκομαιμούδων επιχειρηματιών με τα μαύρα τιμολόγια, τις μαύρες φονικές επιχειρήσεις και τα ακόμη πιο μαύρα σχέδια για τις τύχες του τόπου.
http://www.kourdistoportocali.com/articles/13309.htm 
Δεν θέλουμε καν την επιμήκυνση του προγράμματος κατά 2 η 4 χρόνια.


Θέλουμε μια καταιγίδα από μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα με καταργήσεις ΔΕΚΟ και με απολύσεις των χιλιάδων διεφθαρμένων υπαλλήλων οι οποίοι ποτέ δεν οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη.

Θέλουμε ένα σύγχρονο κράτος το οποίο δεν θα είναι έρμαιο των τραμπούκων πιθηκομαιμούδων εργατοπατέρων της συμφοράς.

Αυτό το γνωρίζει ο Αντώνης Σαμαράς.


Δεν έχει λοιπόν το δικαίωμα ο Έλληνας πρωθυπουργός να χάνει χρόνο σε διαλόγους καφενείου με τον Κουβέλη και τον Βενιζέλο. Αν θέλουν καλύτερα να παίζουν πρέφα παρά να συζητάνε για το μέλλον της χώρας. Ο Σαμαράς να πάρει το παιγνίδι πάνω του και να κυβερνήσει ωσάν να μην έχει να χάσει τίποτε πλέον. Άλλωστε την πρωθυπουργία την πλήρωσε με το σκληρό αντίτιμο της προσωπικής του υγείας.

Ο Σαμαράς οφείλει να κυβερνήσει μόνο με τους 3-4 ικανούς υπουργούς που διαθέτει με τους οποίους μοιράζονται το κοινό όραμα για την παραμονή στο ευρώ. Με τον Γιάννη Στουρνάρα, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον Κωστή Χατζηδάκη. Ας μην ασχολείται με τους υπόλοιπους.

Στο κάτω κάτω οι τελευταίες μετρήσεις της κοινής γνώμης δεν επιτρέπουν περιθώρια συμβιβασμών.

Τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ αποτελούν παρελθόν. Ο σκληρός πυρήνας του ΠΑΣΟΚ είναι στο 2,5%, της ΝΔ στο 12% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 22%!

Έρχεται καλπάζοντας στην εξουσία ο Παπαδημούλης με τον Φωτόπουλο για να υπερασπισθούν το διεφθαρμένο δημόσιο των εκατοντάδων χιλιάδων κηφήνων του δημοσίου με τους παχυλούς μισθούς και τα επιδόματα έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία!

Καλύτερα να πέσει μια ατομική βόμβα στο Κολωνάκι παρά να πεθάνουμε σκλάβοι του διεφθαρμένου δημοσίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου