Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Ιδού ποιους "κουβαλάει" στη Γερμανία ο Σαμαράς> Τα πολιτικά ζόμπι του χθες που υπερασπίζονται το κτήνος του Δημοσίου!


Ο Σαμαράςεκλιπαρεί, ακόμη και από τον μπαχαλάκια ανταποκριτή της Bild  στην Αθήνα, λίγο αέρα να ανασάνουμε.  http://www.kourdistoportocali.com/articles/13461.htm
Την ίδια στιγμή ο υπουργός Διοικητικής Απορρύθμισης Μανιτάκης, προτάσει τα στήθη του για να μην απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι ενώ στο φτερό- ο για μια νύχτα μόνο Πρόεδρος της Βουλής Πολύδωρας-, διορίζει την κόρη του στο γραφείο του.

Ο εξαφανισμένος μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκης δηλώνει ότι αρνείται να κλείσει το Κανάλι της Βουλής, λες και πρόκειται για τσιφλίκι του.
Φυσικά δεν το πληρώνει ο ίδιος, αλλά όλοι εμείς τα κορόιδα, όπως και τα κρατικά κανάλια μέσω και της ανυπόληπτης ΔΕΗ.
Πρόκειται για τον τζαμπατζή Πρόεδρο του Ιντιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (ο Μειμαράκης είναι αυτός) το οποίο χρωστάει στο ΙΚΑ του πρώην διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου 150.000 ευρώ.
Αν δεν κάνουμε λάθος, οι οφειλές στο ΙΚΑ είναι ποινικό αδίκημα.
Λοιπόν επικεφαλής αυτού του πολιτικού προσωπικού είναι ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς που συναντιέται σε λίγες ώρες με την Μέρκελ.
Το γεγονός ότι η Γερμανίδα δέχθηκε να τον δει παρότι στο πρόσωπό του εκπροσωπούνται οι Πολύδωρες, οι Μανιτάκηδες, οι Πετσάλνικοι, οι Μειμαράκηδες, οι Σιούφες είναι ήδη ένας πολιτικός άθλος.
Όπως και εκείνος του Αβραμόπουλου που τα πήγε περίφημα στο Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου