Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Στο «fast track» η πίστα Formula 1 στη Δραπετσώνα

Οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την κατασκευή πίστας Formula 1 στην περιοχή της Δραπετσώνας και την ένταξή της στο πρόγραμμα των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος, αποτέλεσαν αντικείμενο της ενημέρωσης που είχε την Τρίτη ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νότης Μηταράκης, από το δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκά Τζανή, τον εκπρόσωπο της ΕΛΠΑ και μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου της FIA, Βασίλη Δεσποτόπουλο και τον αρχιτέκτονα και εκπρόσωπο του Φορέα "DIELPISFORMULA1", Αθ. Παπαθεοδώρου.

Ο κ. Μηταράκης σημείωσε ότι σ' αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, η κυβέρνηση στηρίζει ένα άκρως αναπτυξιακό σχέδιο που θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια, θα συμβάλει στην ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα προβάλλει θετικά τη χώρα μας.

Τόνισε επίσης ότι το υπουργείο Ανάπτυξης είναι αρωγός στην προσπάθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εμπλεκομένων φορέων και θα αναμένει τη συγκρότηση φορέα υλοποίησης του έργου, προκειμένου να το εντάξει στις στρατηγικές επενδύσεις (Fast Track).


η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ... ένα όνειρο που μακάρι να γίνει αληθινό και ελπίζω να μην περάσει των αριστερών ψευτο οικολόγων .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου