Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Σαμαράς> Ευρώ η χάος! Με αιφνιδιαστική ανακοίνωση αδειάζει την ΔΗΜΑΡ και τον Βενιζέλο!

Την ώρα που ο Βενιζέλος έλεγε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα θα συνεχισθούν ως τις 12 Νοεμβρίου και ο μπάρμπα Κουβέλης παρίστανε τον σκληρό διαπραγματευτή για τα εργασιακά, βγήκε ο Σαμαράς, που φαίνεται να έχει τουλάχιστο αυτογνωσία για το πολιτικό σύστημα της χώρας με τους πάμπλουτους πολιτικούς-βλέπε καταθέσεις-και είπε να σταματήσει το θέατρο.
Προφανώς διαπίστωσε πως η παγκόσμια κοινή γνώμη και τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται με τον τυφώνα Βαξεβάνη και είναι έτοιμα να βγάλουν τις λίστες με τους λαδιάρηδες Έλληνες πολιτικούς και είπε τουλάχιστο να σταματήσει την σπέκουλα των Κουβέληδων.
Άξια λόγου και η ειλικρίνεια του Γιάννη Στουρνάρα.
Από δω και στο εξής η Συνομωσία του Σύμπαντος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.
Το ρεπορτάζ>

"Ολοκληρώσαμε σήμερα τη διαπραγμάτευση για τα μέτρα και τον Προϋπολογισμό. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια πιέσεων και χρόνου. Πετύχαμε σημαντικές βελτιώσεις, ακόμα και την τελευταία στιγμή...". Αυτό αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι εφόσον εγκριθεί η συμφωνία αυτή και ψηφιστεί ο Προϋπολογισμός, η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ. Και θα βγει από την κρίση.

Ο κ. Σαμαράς προσθέτει πως "πέρα από τη συμφωνία, ήδη προσπαθώ να δοθούν στην Ελλάδα περισσότερα από 31 δισεκατομμύρια ευρώ, ώστε να υπάρξει αισθητό αποτέλεσμα στην πραγματική οικονομία. Το πρόβλημα από δω και στο εξής δεν είναι εκείνο ή το άλλο μέτρο... Το πρόβλημα είναι το ακριβώς αντίθετο: τι θα μπορούσε να συμβεί, αν δεν περάσει η συμφωνία και οδηγηθεί η χώρα στο χάος".

Και συμπληρώνει: "Και πόσο πιο οδυνηρή θα ήταν για ολόκληρο τον ελληνικό λαό μια τέτοια εξέλιξη. Από οικονομική άποψη και - ακόμα χειρότερα -από πολιτική άποψη. Αυτοί οι κίνδυνοι πρέπει να αποφευχθούν.

Τέλος κάνει έκκληση στα κόμματα και τους βουλευτές δηλώνοντας πως "κι αυτό εναπόκειται πια στην υπευθυνότητα όλων των κομμάτων και του καθενός βουλευτή ξεχωριστά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου