Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζεται το αλαλούμ......για τον εκλεκτικό μηχανισμό.O Τσίπρας ζητά τα έγγραφα...
Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας σήμερα στο πρωινό του ΑΝΤ-1, δήλωσε πως το έγγραφο Σόιμπλε που παρουσίασε ο Βενιζέλος χθες, είναι παλιό και ότι το ... ζήτημα του ειδικού λογαριασμού έχει απορριφθεί.

Ωστόσο, με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζεται πως το συγκεκριμένο έγγραφο εστάλη το Σάββατο 20-10-2012, στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών και κάλεσε όλους «να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί».

Διαβάστε τι γράφει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Το έγγραφο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από το ΠΑΣΟΚ, εστάλη από τον Γερμανό Υφυπουργό Οικονομικών Dr. Thomas Steffen, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στο ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών.

Θα παρακαλούσαμε να είναι όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ό,τι λέμε το λέμε για να στηρίξουμε τη χώρα και να βοηθήσουμε στο τελικό αποτέλεσμα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ζητά το έγγραφο του γερμανικού υπουργείου οικονομικών, την απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και την αλληλογραφία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε το αίτημα του Τσίπρα:

«Χθες στις 23 Οκτωβρίου 2012 και μετά από τη συνάντηση των αρχηγών της τρικομματικής κυβέρνησης διέρρευσαν δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι έχει αποσταλεί, από τη Γερμανική προς την ελληνική κυβέρνηση, έγγραφο για τη δημοσιονομική διακυβέρνηση της χώρας. Το περιεχόμενο του εγγράφου δημοσιοποιήθηκε στον ηλεκτρονικό τύπο με τίτλο «Ενισχυμένη Διακυβέρνηση και Μηχανισμοί Ελέγχου».

Αιτούμαι:

1. Το ακριβές αντίγραφο του σχετικού γερμανικού εγγράφου.

2. Τη σχετική αλληλογραφία στην οποία συμπεριλαμβάνεται το αναφερόμενο έγγραφο.

3. Το ακριβές αντίγραφο της απάντησης της ελληνικής κυβέρνησης.


Ο αιτών Βουλευτής

Αλέξης Τσίπρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου