Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μαγκιά λαϊκισμός και το απόλυτο κενό... συνένοχοι είμαστε όλοι...

Παραθέτω ένα απόσπασμα από την πρωινή συνέντευξη της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου η οποία χθες ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το ΠΑΣΟΚ:

-Στο ΣΥΡΙΖΑ σκέπτεστε να πάτε αν υπήρχε μια προσέγγιση ή θέλετε να ενταχθείτε σε κάτι καινούριο που θα γεννηθεί ;

Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει αυτή την στιγμή μια δυναμική στον ευρύτερο 
χώρο, τον προοδευτικό.Βέβαια έχει και εκείνος να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος μιας δυναμικής που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή στην πολιτική ζωή και στην κοινωνία . 

Συνεπώς εγώ θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παίξει ρόλο στο μέλλον, αλλά δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν και πολλές άλλες δυνάμεις στον ευρύτερο χώρο να τον πούμε του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της κεντροαριστεράς. Εκ των πραγμάτων πιστεύω ότι στο μέλλον θα πρέπει να γίνει μια συζήτηση και μια όσμωση, όλων αυτών των δυνάμεων .

Σχόλιο Παραπολιτικής: Άλλος με τη βάρκα μας;
 
http://www.parapolitiki.com/2012/11/xenogiannakopoulou-syriza.html

Οι δήθεν ήρωες βουλευτές μας ετοιμάζουν την επομένη μέρα για πάρτι τους και νομίζουν με τα καραγκιοζλίκια τους θα επιβιώνουν συνέχεια… αλλά από την άλλη τον λαμογιο τον Κασση ποιος τον έβγαλε…? Για τους μόνους που λυπάμαι είναι για τους ανέργους…. Ελπίζω η Μερκελ να γίνει ακόμα ποιο σκληρή μαζί μας γιατί μας αξίζει… είμαστε όλοι ένοχοι… για φανταστείτε τι πρέπει να γίνει για να πέσει η ανεργία από το 30% που θα φτάσει στο 10% που ήταν πριν την κρίση…? Θα περάσουν δεκαετίες …. Πρέπει να γίνει ένα θαύμα να αλλάξει… να δημιουργηθεί εκ του μηδενός παραγωγικό μοντέλο, να βρούμε ένα τομέα και να γίνουμε ανταγωνιστικοί… σε ποιους…? στους ιταλούς τους ισπανούς τους πορτογάλους τους γερμανούς… τους βούλγαρους τους τούρκους…? Και μόνο που συγκρίνω αυτές τις χώρες με εμάς γελαω και κλαίω μαζί.. γιατί δεν κολλάμε πουθενά, είμαστε κάπου στην μέση αλλά τελείως ξεκομμένη με την πραγματικότητα…. Έχουμε ένα δράμα … εύχομαι να είχε δίκιο ο Ελύτης….


Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 3,5 μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ, στο 13% η Χρυσή Αυγή

Στο ανατριχιαστικό 13% σκαρφαλώνει πλέον η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό της εφημερίδας "Το Ποντίκι". Προβάδισμα 3,5 μονάδων έναντι της Νέας Δημοκρατίας διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ.


Σημειώνω και το 1,5% της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που νομίζω εμφανίζεται...

...για πρώτη φορά σε δημοσκόπηση κι ενδεχομένως δείχνει ότι μέρος των ριζοσπαστικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ δεν ακολουθεί τον Αλέξη Τσίπρα στο άνοιγμα του προς την Κεντροαριστερά.

Ικανοποιητική επίδοση είναι και το 1,5% της Δράσης- Δημιουργίας Ξανά το οποίο εμφανίζεται σε μια περίοδο σιωπής των στελεχών των δυο κομμάτων.
http://www.parapolitiki.com/2012/11/dimoskopisi-pulse-gia-pontiki.html


Από την άλλη τα γκάλοπ δίνουν πρώτο κόμμα το Συριζα και τρίτο την χρυσή αυγή… λυπάμαι για την κατάντια μας… αυτό δείχνει το επίπεδο μας και την παιδία μας… έστω από αυτούς που υπάρχουν ο τζημερος δεν θα ήταν καλύτερος από την χρυσή αυγή…? Γιατί δεν πάνε σε αυτόν ..? γιατί αρεσκόμαστε σε λαϊκισμούς σε μαγκιλικια … από τον λαϊκιστή βλαχο μάγκα Ανδρέα Παπ… στον βαρύ μάγκα φασίστα Κασιδιαρη… ντροπή για την Ελλάδα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου