Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Τέλος εποχής για τις εκδόσεις Λυμπέρη

Παρελθόν είναι από σήμερα οι εκδόσεις Λυμπέρης, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα σε εργαζομένους και στελέχη ότι ο όμιλος δεν γλύτωσε το λουκέτο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Lifo, ήδη οι εργαζόμενοι μαζεύουν τα προσωπικά τους αντικείμενα από τα γραφεία του εκδοτικού ομίλου στο Κορωπί, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες κάποιοι από τους τίτλους της Liberis Publications, μεταξύ αυτών τα περιοδικά «Εγώ» και «Status», θα μεταφερθούν στις Αττικές Εκδόσεις του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο το μέλλον των διεθνών τίτλων, για τους οποίους έχει δείξει ενδιαφέρον η «Δάφνη» του Θοδωρή Κυριακού και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα κλιμάκιο της Conde Nast, ώστε να συζητηθούν οι όροι της μεταβίβασης. Οι συζητήσεις που θα γίνουν αφορούν στα περιοδικά «Vogue», « Men's Health» και «Glamour».

Υπενθυμίζεται ότι στον όμιλο Λυμπέρη ανήκουν τα περιοδικά Hello, Vogue, Glamour, Lifestyle, Status, Lucky, Prevention, Men's Health, Focus, Geo, Εγώ, 7 Μέρες TV, Τηλεκοντρόλ, 4 Τροχοί, 2 Τροχοί, και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί VFM και BEST Radio.

Πηγή: Τέλος εποχής για τις εκδόσεις Λυμπέρη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/75352#ixzz2BSsLWd6k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου