Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Έχω και μπλοκ επιταγών του ΕΟΤ, πάμε μια βόλτα;


-Έχω και μπλοκ επιταγών του ΕΟΤ, πάμε μια βόλτα;

Μ΄αυτό το νέο επιθετικό σλόγκανκινείται η συγκυβέρνηση των 3 φραπεδιάρηδωνστον Τουρισμό.

Μάλιστα η νέα καμπάνια ενσωματώνει όλα τα ιδεώδη του τρίπτυχου sex, τζατζίκι και σουβλάκι, με τον απαραίτητο ρομαντισμό βεβαίως-βεβαίως:

http://www.kourdistoportocali.com/articles/17071.htm

Aπόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα κι εγώ ποτέ χατήρι δεν του χάλασα...Λίγο κρασί λίγο θάλασσα και τ αγόρι μου...Ένα άγαλμα που μ΄ είδε με λυπήθηκε... και για να προσθέσουμε και τον αγαπημένο του Σαμαρά, Μανώλη Μητσιά με λίγο από Άργος-Ναύπλιο ρίχνουμε την πενιά: "Κάποιες φορές γίνομαι αέρας και φυσάω μέσα στου Άργους τις μικρές πορτοκαλιές κι απ' του κορμιού σου τα λουλούδια που μαδάω φύλλο το φύλλο πιο πολύ σε αγαπάω...Ελλάδα μου, που ξέρεις να μου λες με λίγα κύματα χιλιάδες σήματα
για τα αισθήματα που καίνε σαν φωτιές"...

(στίχοι: Κώστας Καρτελιάς - "Ελλάδα μου")


H πραγμάτωση της νέας καμπάνιας του ΕΟΤ άρχιζε λίγο πριν κλείσουν οι τράπεζες ως εξής, σε περιγραφή του Νίκου Παπαναγιωτόπουλου από το έγκυρο Νewpost.gr>

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου μία κοπέλα-πύραυλος (στη φωτογραφία με μια φίλη της στην παραλία) που έφερνε σε μελαχρινή Γιάννα Νταρίλη, πάει σε υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος-αχ αυτή η Τράπεζα- την ώρα που έκλεινε, με επιταγή του ΕΟΤ, ύψους 147.000 ευρώ.

Η ημέρα και ο χρόνος που έγινε αυτή η κίνηση προκαλεί απορίες και ερωτηματικά. Η τράπεζα ετοιμαζόταν να κλείσει και στη συνέχεια μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο και γιορτές ενώ πριν ένα 24ωρο είχε αλλάξει η διοίκηση του οργανισμού.

Από την Τράπεζα ειδοποιείται ο ΕΟΤ και η καυτή «πατάτα» φτάνει στα χέρια του νέου ΓΓ του παθιασμένου και ανένδοτου Πανάρα Λειβαδά με τ΄όνομα, που δεν έχει προλάβει να κάτσει στην καρέκλα του. Ο Πανάρας, γάτος και βαθιά καραμανλικός αντιλαμβάνεται σκάνδαλο και στο βάθος μέσα του σήμανε συναγερμός στα ηθικά αντανακλαστικά του.

Το απίστευτο είναι ότι στη συνέχεια γίνεται συνάντηση στο γραφείου του ατρόμητου Λειβαδά μεταξύ του ίδιου, του ειδικού συμβούλου που κατηγορείται, και του υπεύθυνου Οικονομικών υποθέσεων του ΕΟΤ για να εξετάσουν την υπόθεση.

Βεβαία κανείς(!) μέχρι εκείνη την ώρα δεν γνώριζε την εμπλοκή του ειδικού συμβούλου. Χρειάσθηκε να καλέσουν τον βοηθό του Σέρλοκ Χολμς, Δρ. Γουάτσον.

Η αντίδραση του νέου ΓΓ του ΕΟΤ είναι να μπλοκάρει την επιταγή να κρατηθεί το στέλεχος της επιταγής αλλά και να ζητηθούν τα στοιχεία της κοπέλας. Στη συνέχεια σε συνεννόηση με την Όλγα Κεφαλογιάννη-από την ταινία “Η αγνή του λιμανιού”- ο γενναίος Πάνος Λειβαδάς υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων για απάτη.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έλεγχος εάν υπήρχε οφειλή του ΕΟΤ ή κάποιο παραστατικό που να δικαιολογεί το πόσο τη επιταγής και δεν βρέθηκε τίποτα-σιγά μην βρισκόταν.

Σύμφωνα με την έρευνα του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” ο Πανάρας ο Λειβαδάς, θα φάει το κεφάλι του και μάλιστα σύντομα. Δεν φθάνει που τον κάναμε Γραμματέα θέλει να κόψει και την μάσα των μασαγκράντηδων ενός οργανισμού που φημίζεται για τις μάσες πάσης φύσεως εντός και εκτός Ελλάδος. Γύρευε πόσα μπλοκάκια επιταγών του ΕΟΤ κυκλοφορούν ανάμεσα στα βουλιμικά στελέχη της συγκυβέρνησης που μοιράζονται τις δουλειές κάτω από την μύτη της Τρόικας.

Έρχεται λοιπόν ο Πανάρας, ο Λειβαδάρας με τ΄όνομα να χαλάσει την πιάτσα του ΕΟΤ με την εντιμότητά του και ν΄αφήσει χαρμάνια ναυτάκια και καπεταναίους.


Πους πας ρε Πανάρα ξυπόλητος στα αγγούρια;

Γύρευε ως που φθάναν οι αλανιάρες επιταγές του ΕΟΤ, ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα, CNN, Γερουλάνος, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Μαρκόπουλος, της γης το δαχτυλίδι. Έρχεται λοιπόν ο Πανάρας ο Μικρός Πρίγκιπας της εντιμότητας να μπλοκάρει τα μπλοκάκια του ΕΟΤ που ανέμιζαν ανέμελα στη Βουλή και των Ηρώδου Αττικού κάτω από το άγρυπνο μπούστο της Αγνής του λιμανιού. Που πας ρε Πανάρα να χαλάσεις τη δουλειά;

Ρε μπας και είσαι χθεσινός; Ρε συ Πανάρα ποιος είσαι, που θα κόψεις τον μπεζαχτά από τους φραπεδιάρηδες τους αλανιάρηδες, τα καμάκια του ΕΟΤ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου