Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

«Εσείς στην Ελλάδα ψάχνετε για μαζοχιστές, όχι για επενδυτές» ...


Aποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον του για την αγορά συμπλέγματος νησίδων στο Ιόνιο ο Εμίρης του Κατάρ, όπως δήλωσε o απεσταλμένος, στον δήμαρχο της Ιθάκης Ιωάννη Κασσιανό.

Σύμφωνα με .. την "Realnews", ο απεσταλμένος του Eμίρη, είπε επί λέξη: «Ο εμίρης μου ζήτησε να σας πω ότι στην Ελλάδα δεν ψάχνετε για επενδυτές, αλλά για μαζοχιστές». Και συμπλήρωσε, πριν φύγει: «Και τώρα παρακολουθήστε τα πουρνάρια να μεγαλώνουν».

Η εξέλιξη αυτή που σημειώθηκε λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά,επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας υπουργών και κορυφαίων επιχειρηματιών, στο Εμιράτο οφείλεται στο γεγονός ότι το δασαρχείο Κεφαλλονιάς απαγόρευσε στον Εμίρη να χτίσει τα οικοδομήματα που ήθελε στο νησί καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι που είχε επιλεγεί είναι χαρακτηρισμένο ως δασικό.

Να σημειωθεί ότι ο Εμίρης του Κατάρ είχε δώσει προκαταβολή για την αγορά και εκκρεμούσε η έγκριση της μεταβίβασης από τα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Ναυτιλίας.

Τέλος,σύμφωνα πάντα με τον δήμαρχο Ιθάκης,ο Εμίρης του Κατάρ είχε υποσχεθεί ότι θα έκανε στην Ιθάκη ένα μεγάλο δώρο. Θα έφερνε νερό στο νησί».


και τους ανέργους να πολλαπλασιάζονται  τους φτωχούς να πεθαίνουν από την πείνα  τους απελπισμένους να αυτοκτονούν και τους νέους να εγκαταλείπουν την Ελλάδα....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου