Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Οι Χομεινί της ΝΔ, ο άθεος Τσίπρας και ο Χριστιανός Λιάπης για προσκύνημα στην ρουμανία

Η νέα παπαριά του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ έρχεται να χρεώσει στον Τσίπρα ότι είναι άθεος. Γαμώ τα επιχειρήματα. Στ΄αρχίδια μας.


Ακόμη και όσοι δεν γουστάρουμε τα πλουσιόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πέσουν με τα μούτρα για να κατασπαράξουν ότι άφησαν πίσω τους οι ορδές της κλεφτουριάς πασόκων και νεοδημοκρατών, ο Τσίπρας μας γίνεται πιο συμπαθής όταν τον κατηγορεί η κυβέρνηση των Χομεινί που επιβάλλει ποινή 10μηνης φυλάκισης σε έναν τύπο για ένα μαλακισμένο και αντιαισθητικό αστείο (πολύ κιτς εφεύρημα ο γέρων παστίτσιος), την ίδια ώρα που αφήνει ελεύθερα τα κτήνη της διαπλοκής που κατασπάραξαν δις από μίζες στα εξοπλιστικά και στα θαλασσοδάνεια.
Με αφορμή αναφορά του υπευθύνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδη σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος, η ΝΔ σε ανακοίνωσή της λέει πως είναι δικαίωμά του αλλά καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του καθώς «ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας».

Υπενθυμίζει επίσης ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι όπως παρουσίασε ο κ. Τ. Κουράκης
http://kourdistoportocali.com/post/32659/pastitsios


Ευτυχώς που ο Λιάπης κι ο Τομπούλογλου είναι πιστοί Χριστιανοί. Ψηφοφόρε, πάρτω απόφαση είναι ηλίθιοι 
.................

Σε πολυτελές ξενοδοχείο του Βουκουρεστίου ξεκουράζεται ο Λιάπης ...ευτυχώς που είναι χριστιανός, όπως είναι φυσικά ο Ακης ο Φιλιππίδης και οι άλλοι εγκλείστοι στον κορυδαλλό... 
.................
Εθεάθη να τρώει με 5-6 άτομα, ενώ στην παρέα του υπήρχε και η γνωστή νεαρή Ρουμάνα καλλονή

Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης ξεκουράζεται και απολαμβάνει τη χλιδή του JW Marriott στο Βουκουρέστι! 

Τα δωμάτια του πολυτελούς ξενοδοχείου φιλοξενούν συνήθως αρχηγούς κρατών και μέλη βασιλικών οικογενειών, ενώ ο κ. Λιάπης μπορεί να αναζητήσει την ψυχική του εκτόνωση στις πολυτελείς σουίτες, του, το καζίνο, τα σπα ή τα έξι ρεστοράν με γκουρμέ πιάτα που διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου