Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Δεν καταθέτουν 4 πρώην υπουργοί της ΝΔ

Με απόφαση της ΝΔ δεν θα προσέλθουν να καταθέσουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα στατιστικά στοιχεία του 2009 οι τέσσερις πρώην υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας.

Oπως ανακοίνωσε χθες στον πρόεδρο της επιτροπής Χρ. Πρωτόπαπα ο γενικός .γραμματέας. της ΚΟ της ΝΔ Κ. Τασούλας -επικαλούμενος ότι το κόμμα του δεν μετέχει στη διαδικασία και δεν επιθυμεί να τη νομιμοποιήσει-, οι πρώην «γαλάζιοι» υπουργοί δεν θα προσέλθουν να καταθέσουν στην επιτροπή, αλλά θα αποστείλουν σχετικά υπομνήματα όπου θα αναλύουν τις θέσεις τους για το θέμα.
Πρόκειται για τους πρώην υπουργούς Γ. Αλογοσκούφη, Ι. Παπαθανασίου, Δ. Αβραμόπουλο και Ν. Λέγκα. Για υπονόμευση του έργου της επιτροπής έκανε λόγο ο κ. Πρωτόπαπας.
«Πρόκειται για ευθεία υπονόμευση του έργου της επιτροπής, αλλά και προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων», τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής, υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των δομημένων ομολόγων το 2010, παρότι είχε αποχωρήσει η ΝΔ, είχαν προσέλθει να καταθέσουν οι κ. Ευ. Μεϊμαράκης, Γ. Αλογοσκούφης, Σ. Τσιτουρίδης και Π. Δούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου