Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Και ξαφνικά: οι atenistas θα σου βρουν και συγκάτοικο.

Οι Atenistas έχουν κάνει δεκάδες διαφορετικές δράσεις. Άλλες πιο χρήσιμες, άλλες λιγότερο. Και, ακριβώς επειδή σχεδόν κάθε δράση τους είναι διαφορετική, είναι λογικό πως μερικοί ενθουσιάστηκαν με κάποιες ενώ άλλοι τις χλεύασαν (ή και το αντίστροφο).

Απ' το λίγο που τους παρακολουθώ (δε ζω στην Αθήνα) έχω καταλάβει πως οι διαφορετικές ιδέες για δράσεις -είτε είναι προσαρμογή πραγμάτων που γίνονται στο εξωτερικό, είτε ολοκαίνουριες Αθηνοκεντρικές ιδέες- εμπεριέχουν και το ρίσκο. Ακόμα και να μην πετυχαίνουν πάντα, οι Ατενίστας προσπαθούν με δημιουργικότητα να κάνουν πιο ανθρώπινη τη ζωή της πόλης - με καινοτομίες και διαφορετικές ιδέες. Και γι' αυτό τους θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμους.

Έχουν ταϊσει τους άπορους, έχουν προσφέρει ρούχα στους αστεγους, έχουν καθαρίσει δημόσια μέρη, έχουν στηρίξει τα μαγαζιά μεταναστών, έχουν αναδείξει την ιστορική ταυτότητα της Αθήνας. Να τώρα κάτι καινούριο που διοργανώνουν και το παίρνω απ' το Facebook τους. 



“Συγκατοικώ – Συστεγάζομαι”

- Έχεις σπίτι και ψάχνεις συγκάτοικο;
- Δεν έχεις και ψάχνεις κάποιον να νοικιάσετε μαζί;
- Θες να μοιράσεις τα έξοδα του γραφείου και να συστεγαστείς με άλλον επαγγελματία;

Να μια ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο που ψάχνει το ίδιο με σένα, εύκολα, απλά, χωρίς κόπο!

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στις 13.00 στο καταπληκτικό CAMP! (Απέλλου 2, ακριβώς πάνω στην Πλατεία Κοτζιά), έρχεσαι και σε μια γιορτινή κυριακάτικη συνάντηση γνωρίζεις Αθηναίους που ψάχνουν να συγκατοικήσουν, ή να συστεγαστούν!

http://atenistas.wordpress.com/2012/03/12/sygkatoiko/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου