Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"Χρόνια πολλά πίσω, μας γύρισε η επίσκεψη Σαμαρά"...

"Ο λαός της Μεσσηνίας γύρισε την πλάτη στην προκλητική αυτή επίσκεψη"...
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας με κείμενο του εξαπολύει σκληρή επίθεση στον Αντ. Σαμαρά, σχετικά με την επίσκεψη του στη Μεσσηνία.
«Σε ακριβοπληρωμένη κομματική φιέστα, με «μυστρί» και αστυνομία, που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, εξελίχθηκε η ... επίσκεψη του κ. Σαμαρά και του Υπουργού του στην συγκυβέρνηση κ. Βαριδη για να θεμελιώσουν τη γέφυρα του Νέδοντα»
αναφέρει η ανακοίνωσή ενώ στη συνεχεια γραφει «ο λαός της Μεσσηνίας γύρισε την πλάτη στην προκλητική αυτή επίσκεψη του κ. Σαμαρά, δείχνοντας τη ριζική του αντίθεση στη μνημονιακή πολιτική της Ν.Δ.
Η προκλητική κινητοποίηση της Αστυνομίας, αποσκοπούσε στο να δημιουργήσει εντυπώσεις, παρά να προλάβει την εκδήλωση ανύπαρκτων σχεδίων δημιουργίας επεισοδίων».
Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας ζητά από τον κ. Σαμαρά να απαντήσει, «τι ήρθε να εγκαινιάσει και με ποια ιδιότητα; Γιατί αυτός μέχρι τώρα λέει ότι δεν συγκυβερνά» και υποστηρίζει ότι ο κ. Παπαδήμος οφείλει να απαντήσει αν εξουσιοδότησε τον κ. Σαμαρά να έρθει να φέρει το «μυστρί» των εγκαινίων της γέφυρας…


αλήθεια κ. Σαμαρά ως τι εγκαινιάζεται την γέφυρα ? ως αντιπολίτευση ή ως συγκυβέρνηση ? κάτι σαν τους τραπεζίτες δηλαδή τα κέρδη δικά μας και οι ζημιές δικέ σας... έτσι θες να τα αλλάξεις όλα....? έλεος με την υποκρισία σας...
κοιτάτε ύφος ο Βοριδης .... μεγαλομανία ματαιοδοξία μη πω τίποτα χειρότερο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου