Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Έλα μαζί μας Πρόεδρε Παπανδρέου...

Εκφραστής των Παπανδρεϊκών, με συνθήματα ρήξης κατά Δεξιών συμμαχιών, εμφανίστηκε ο Παπουτσής.
Απευθυνόμενος προσωπικά στο Παπανδρέου, ο Παπουτσής του ζήτησε από το βήμα να επιτρέψει στους διαγραφέντες να επιστρέψουν στο κόμμα.
Ενώ λίγο πριν του απηύθυνε πρόσκληση να... είναι μαζί με τον νέο Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ στον προεκλογικό αγώνα.
http://nonews-news.blogspot.com/2012/03/blog-post_8211.html
"Μαζί μας Πρόεδρε παντού στον αγώνα", είπε με αποτέλεσμα να σηκωθούν πάλι όρθιοι οι νεολαίοι, και να τον επευφημούν με παρατεταμένα χειροκροτήματα.
Στο κεφάλαιο αυτό ο Παπουτσής είπε "όχι στην πολιτική ισοπέδωση του Παπανδρέου, είναι πέρα για πέρα προκλητικό.
Και μάλιστα από ανθρώπους που ήταν υπουργοί και συνεργάτες του"...

 Δυναμική παρουσία νεολαίων υπέρ Παπουτσή...
Νεολαίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν εκείνοι που χειροκροτούσαν τον Παπουτσή, και τον διέκοπταν συνεχώς με επευφημίες και το σύνθημα "Αντρέα ζεις εσύ μας οδηγείς".
Ο Παπουτσής άλλωστε αναφέρθηκε πολλές φορές στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ενώ για...άλλη μια φορά πήγε να αποτινάξει από πάνω του, την σκληρή κριτική που του ασκήθηκε την εποχή που ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης, διακηρύσσοντας την αντίθεσή του στο Αστυνομικό Κράτος.
Όταν μάλιστα πέταξε το σύνθημα "όχι στο αστυνομικό κράτος", σηκώθηκαν όρθιοι δεκάδες νεολαίοι και τον καταχειροκροτούσαν.
Τι μας λέγαν πως δεν μπορεί να μαζέψει 93 υπογραφές .
Στην αίθουσα άλλα βλέπουμε...

 Χειροκροτήθηκε από τους Παπανδρεϊκούς...
Παρά το γεγονός ότι ο Βενιζέλος δείχνει να έχει μεγαλύτερη δύναμη, ο Παπουτσής χειροκροτήθηκε θερμά από ένα μεγάλο αριθμό συνέδρων, και μάλιστα από τους πιο νέους. Και ...αυτός , όπως κι ο Βενιζέλος, απηύθυνε πρόσκληση για την επιστροφή των διαγραφέντων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου