Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

H HUFFINGTONPOST ΓΙΑ ΤΟΥΣ ELLINES.COM

"Μετά από δύο χρόνια, που στα διεθνή μέσα ενημέρωσης παρουσιάζονται ως τεμπέληδες, ανίκανοι και αποδιοπομπαίοι τράγοι, οι Έλληνες από όλο τον κόσμο ενώνουν τις φωνές τους με μοναδικό στόχο να πουν μια απλή αλήθεια: Η Ελλάδα δεν μπορεί...
να ταυτιστεί με τις πολιτικές αποτυχίες του συστήματος. Η Ελλάδα είναι το λίκνο της δημοκρατίας και του ιδεώδους του Ολυμπισμού, η Ελλάδα είναι η γενέτειρα χαρισματικών προσωπικοτήτων που διαπρέπουν σε όλο τον κόσμο στην επιστήμη, τις τέχνες και την επιχειρηματικότητα." γράφει το huffingtonpost.com για το πρώτο Συνέδριο του δικτύου ellines.com που θα γίνει στις 5 Απριλίου με θέμα:
http://www.fimotro.blogspot.com/2012/03/h-huffingtonpost-ellinescom.html
"Έλληνες. Από την κρίση στη διάκριση".

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, πρωτοπόροι Έλληνες από όλο τον κόσμο θα αναφερθούν στα "συστατικά της δημιουργικότητας και της διάκρισης" στην πορεία της προσωπικής τους διαδρομής και θα αναπτύξουν το όραμά τους για την Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Η διαδικασία του συνεδρίου, που θα συντονίσει ο Νίκος Χατζηνικολάου, θα καλυφθεί ζωντανά από τον διαδικτυακό τόπο ellines.com και θα προβληθεί από τόσο από τον Real fm97,8 όσο και από την Real News.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου