Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Φλωρίδης: Ολο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ...

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης αρθρώνοντας την άποψη ότι όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ
«Όλη η παρασιτική αντίληψη έχει βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Φλωρίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και εξήγησε: «Εάν πάρει κάποιος το πρόγραμμά του για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και όλα όσα συμπυκνώνουν αυτά που μας χρεωκόπησαν, βλέπουμε ότι όσοι πήγαν να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ, βλέπουν ότι όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ».

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_9477.html
O κ. Φλωρίδης τόνισε πως «ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα. Αυτήν τη στιγμή το ύψιστο εθνικό συμφέρον διακυβεύεται από την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Ανέφερε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν μιλάει για διαπραγμάτευση αλλά για μία επιθετική ακύρωση του μνημονίου» και συμπλήρωσε :

«Οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακύρωση του μνημονίου και την καταγγελία της σύμβασης συνιστούν ευθεία σύγκρουση με την Ευρώπη με ανυπολόγιστες ζημιές για την Ελλάδα» και υποστήριξε ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα «είναι απέναντι στην Ευρώπη και θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και εκτός Ευρώ»...
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου