Τρίτη 8 Μαΐου 2012

.." καυτή πατάτα" λοιπόν σήμερα η κυβέρνηση!!!

Κάποτε ο Μίκης Θεοδωράκης είχε ρωτηθεί σε συνέντευξη στα ΝΕΑ (23-05-09)

"Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Γιώργος Παπανδρέου να είναι πρωθυπουργός της χώρας. Τι θα συμβούλευες"; υπήρξε αυτολεξεί η παρακάτω απάντηση :

"Όπως φαίνεται, τα 2-3 χρόνια που έρχονται θα είναι τα χειρότερα για την παγκόσμια οικονομία και φυσικά και για την ελληνική. Γι’ αυτό ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη βιασύνη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ να θέλει να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Διότι περί αυτού πρόκειται. Τον Γιώργο Παπανδρέου τον αγαπώ και τον εκτιμώ και λυπάμαι πραγματικά που θα πέσει όχι στα βαθιά νερά όπως λένε, αλλά στο μάτι του κυκλώνα, γιατί είναι βέβαιο ότι ο άνεμος της κρίσης που σαρώνει και τις ευρωπαϊκές χώρες θα φθάσει κάποτε κι εδώ. Στην Ισπανία οι εφημερίδες είναι γεμάτες με αγγελίες ανέργων που πουλάνε τα ζωτικά τους όργανα. Φανταστείτε να γίνει το ίδιο κι εδώ και τότε το ΠΑΣΟΚ θα διαπιστώσει πόσο φιλικά είναι τα "δικά του φρούρια" για τα οποία καμαρώνει σήμερα, σε περίπτωση που θα υποχρεωθεί να πάρει μέτρα που θα θίγουν τα συντεχνιακά τους συμφέροντα".


Τα ΝΕΑ ανήκουν σε αυτά τα φρούρια άραγε; Και τα υπόλοιπα φρούρια που βρίσκονται; Το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται;

Μια καυτή πατάτα λοιπόν που μόνο ένας δέχτηκε χωρίς να αγανακτήσει να την σηκώσει...
Μόνο ένας δέχτηκε να την διαχειριστεί όπως νόμιζε και όπως μπορούσε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον...μόνο ένας και σχεδόν μόνος έβαλε το κεφάλι του στο ντορβά που λέμε για το καλό της Πατρίδας!!!
Το έβαλε και κατά την γνώμη μου το κρατάει ακόμα ψηλά...
Αυτός ο κάποιος είναι ο Γ.Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!

σχόλιο αναγνώστη στην  http://www.parapolitiki.com/2012/05/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου