Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΓΣΕΕ: «Τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες» οι Τροϊκανοί... για σου ψευτόμαγκα λαϊκιστή και γλείφτη του Τσίπρα...

«Συμφωνήσαμε σε ένα πράγμα: ότι διαφωνούμε σε όλα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τους επικεφαλής της Τρόικας.

«Το πρόγραμμά τους μας έχει καταστρέψει, σπρώχνοντας στην ύφεση την ελληνική οικονομία και έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ελληνική κοινωνία με πρώτο αυτό της διόγκωσης της ανεργίας» ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος, κατηγορώντας τους τεχνοκράτες της τρόικας ότι ήρθαν ως «γιατροί για να μας δώσουν το φάρμακο», αλλά αποδείχτηκε ότι «ήταν τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες που έδιναν ματζούνι».

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και έπρεπε να αξιολογηθούν, είναι σίγουρο ότι θα είχαν απολυθεί».

Κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να μην αποδεχθεί «την καταστροφική αυτή πολιτική» και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανακόψει «το κύμα επίθεσης των δανειστών μας» με νομικές διαδικασίες σε ελληνικά και διεθνή δικαστήρια.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, ο κ. Παναγόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν θα καθίσει σε κανένα τραπέζι διαλόγου με τους εργοδότες, αν δεν αποκατασταθούν οι κατώτατοι μισθοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου