Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Το σύνδρομο Τατσόπουλου χτύπησε και τη Δούρου "Το μόνο που δεν είπανε είναι ότι ο Alexis θα σας γ…σει τις γυναίκες"

Μια συνέντευξη-παραλήρημα στο αμερικανικό περιοδικό GQ έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, με τον δημοσιογράφο Chris Heath να προχωρά σε ένα δεκασέλιδο… αφιέρωμα στην ελληνική πολιτική σκηνή με επίκεντρο το περιβόητο επεισόδιο μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη, του Ηλία Κασιδιάρη και της Ρένας Δούρου στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1.


Το ρεπορτάζ, αφού αφηγείται το περιστατικό, τονίζει πως τέτοια περιστατικά αποτυπώνουν το τι μπορεί να συμβεί όταν μια κοινωνία καταρρέει.





Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται στη συνομιλία που είχε ο συντάκτης του GQ με τη Ρένα Δούρου. Ο ίδιος γράφει πως του έκανε μεγάλη εντύπωση η πικρία που έβγαλε η κυρία Δούρου αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζουν τα μίντια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά:: «Μερικές φορές καταντά γελοίο. Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμη είναι ότι ο Αλέξης θα γα… τις γυναίκες σας»






Η κυρία Δούρου μάλιστα απολογήθηκε στον δημοσιογράφο για τα άσχημα αγγλικά της, επιπέδου παλαιού … «καμακιού». Για να σατιρίσει μάλιστα τον εαυτό της δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μια ακόμα σεξιστική φράση, λέγοντας το αμίμητο: «OK, you, me. Beautiful, go bed together»!


Ο δημοσιογράφος συνομίλησε και με τον έτερο «πρωταγωνιστή», τον Ηλία Κασιδιάρη, για τον οποίο τόνισε πως του έκανε εντύπωση ότι δεν χαρακτηρίζει εαυτόν πολιτικό, λέγοντας μάλιστα πως ο προσδιορισμός «πολιτικός» δεν είναι καν τιμητικός!





-------------


έχουν ξεφύγει ή μου φαίνεται .... σεμνά και ταπεινά θα μας πηδήξουν όλοι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου