Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Οι λαϊκιστές και οι δημαγωγοί δεν έχουν θέση ποια εδώ.

κάποιοι πούλαγαν καθρεπτακια στους ιθαγενής και υποσχέσεις ότι θα μας τρέφουν μια ζωή κάποιοι άλλοι... είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρέπει να δουλέψουμε... όπως κάνουν όλοι εξάλλου..
τέρμα η κοροϊδία τέρμα οι λαϊκιστές...

Κάναμε λάθη και εμείς και οι Κυπροι και τα πληρώσουμε
νομίζαμε ότι θα τους κοροϊδέψουμε και ότι αν τους φέρναμε προς τετελεσμένου θα υπέκυπταν σε εκβιασμούς.  Όχι δεν είναι κορόιδα να πληρώνουν τους έξυπνους δικούς μας νταβατζήδες.
δεν υπάρχουν αυτά και τελειώσαν. 
έπεται συνέχεια .γΤην ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, εγώ, ο συντάκτης του, αγνοώ πλήρως το που βρίσκεται ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς. Ακόμα κι αν κάποιος μου πει ότι έχει εγκαταλείψει τη χώρα και ζει με τους μοναχούς Σαολίν στο Θιβέτ, δεν θα εντυπωσιαστώ.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή της Κυπριακής Δημοκρατίας από το 1974 μέχρι σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός...

...κρύφτηκαν. Εμφανίστηκαν μονάχα ως διαμεσολαβητές στη μετάβαση των ελλαδικών υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών σε ελληνική ιδιωτική τράπεζα.
Κατά τα λοιπά, νομίζω ότι ουδείς έχει καταλάβει ποια ακριβώς ήταν η θέση της ελληνικής κυβέρνησης στην κοσμογονία των τελευταίων ημερών. Στηρίξαμε το «όχι» της Κύπρου; Στηρίξαμε κάποια άλλη πρόταση στο Εurogroup; Στηρίζουμε πλέον «ναι» της Κύπρου;

Γιατί σιώπησε ο μέγας διαπραγματευτής Σαμαράς; Γιατί ο εθνικιστής πρωθυπουργός μας δεν διεκδίκησε ενεργότερο ρόλο στην περιπέτεια του κυπριακού ελληνισμού; Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι υπαρκτό πρόσωπο; Το ΠΑΣΟΚ; Η Δημοκρατική Αριστερά;

Εξαφανίστηκαν όλοι γιατί...προωθούσαν τις μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό;
http://www.parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου