Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ξύλο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιάννη Σγουρό για τον Αστέρα.. πολιτικά σουργελα... κηφήνες γελοίοι και ηλίθιοι...

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο βουλευτής Δ. Τσουκαλάς και ο Περιφερειάρχης ήρθαν στα χέρια, ενώ ο Στ. Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του. 
Ακόμα ένα περιστατικό που δεν τιμά την ελληνική αυτοδιοίκηση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με πρωταγωνιστές περιφερειακούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και έναν βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην ημερησία διάταξη συζήτησης. Η διοίκηση του Γιάννη Σγουρού, ενώ είχε πει ότι η συζήτηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ιδιωτικοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης είχε αναβληθεί για επόμενη συνεδρίαση, έφερε το θέμα τελικά χθες.

Τότε τα αίματα άναψαν. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων οι Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς, ξεκίνησαν τις φραστικές επιθέσεις εναντίον του Περιφερειάρχη. Συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού, ο Χάρης Πασβαντίδης, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο «μπαχαλοποίησης» προκειμένου να μην περάσει η Μελέτη. Μάλιστα ο κ. Πασβαντίδης αντέδρασε βίαια όταν του επιτέθηκε ένας άνδρας ο οποίος παράλληλα έβριζε χυδαία τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.


Μετά από αυτό το γεγονός η ένταση γενικεύθηκε. Ο Περιφερειάρχης κ. Σγουρός και ο κ. Τσουκαλάς ήρθαν στα χέρια, ενώ εκνευρισμένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακός σύμβουλος, Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του.

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, όπως του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου, η ένταση εκτονώθηκε.

Κεδίκογλου: Να πάρει θέση ο κ. Τσίπρας για τα επεισόδια


Να πάρει θέση σχετικά με τα επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και να καταδικάσει κάθε πρακτική βίας καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια αρκετό να απειλούν με βία και να ασκούν οι ίδιοι βία εις βάρος δημοκρατικά εκλεγμένων αντιπροσώπων», αναφέρει και τονίζει πως αν ο κ. Τσίπρας δεν καταδικάσει κάθε πρακτική βίας «θα επιβεβαιώσει ότι λειτουργούν κατ΄ εντολή του».

ΣΥΡΙΖΑ: O κ. Κεδίκογλου ελεεινολογεί και ψεύδεται

«Για άλλη μία φορά ο κ. Κεδίκογλου ελεεινολογεί και ψεύδεται», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπος, ο οποίος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για τα επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και να καταδικάσει κάθε πρακτική βίας.

«Το δρόμο της λάσπης και της βρώμικης προπαγάνδας, θα τον περπατήσει μόνος του. Καλό Σαββατοκύριακο κύριε Κεδίκογλου», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

ΠΑΣΟΚ: Πολιτικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ

«Τα όσα έγιναν στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής αποτελούν ένα ακόμη βήμα στον πολιτικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, «οι βουλευτές του Δ. Τσουκαλάς και Στ. Παναγούλης (γνωστός και από άλλες χυδαιότητες), επιχείρησαν με τραμπουκικές συμπεριφορές να διαλύσουν βίαια τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία είχε ως αντικείμενο την περιβαλλοντική μελέτη (και μόνο) για την αδειοδότηση του σχεδίου ανάπλασης του ακινήτου του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης. Η καταδίκη των τραμπουκικών ενεργειών, των χυδαίων απειλών και των ύβρεών τους κατά του Περιφερειάρχη Γ. Σγουρού είναι απόλυτη και σαφής. Και αυτό πρέπει να γίνει από όλους».

Με την ίδια ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ καλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσουν «το πώς συμβιβάζονται οι δήθεν περιβαλλοντικές τους ανησυχίες, με την παρουσία μεταξύ των υποστηρικτών τους, από την μια εκπροσώπων μεγαλοσυμφερόντων της περιοχής και από την άλλη των καταληψιών του κάμπινγκ Βούλας/Βουλιαγμένης».

Η σχετική ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Αλλά όταν κάποιοι αγωνιούν και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του τόπου και την δημιουργία θέσεων εργασίας, ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί σε κάθε πράξη καταστροφής και διάλυσης, προσδεδεμένος με κάθε λογής μεγάλα συμφέροντα. Φαίνεται πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν επιτέλους να υλοποιούν τις εντολές του κ. Τσίπρα για την απομάκρυνση των επενδυτών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου