Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Οι αντιδράσεις «παγώνουν» τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια


Ένα βήμα πίσω κάνει η κυβέρνηση για την ένταξη ομόφυλων ζευγαριών στο Σύμφωνο Συμβίωσης, μετά τις αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ, κρίνοντας ότι δεν είναι σκόπιμη η άμεση προώθηση μιας τέτοιας ρύθμισης.


Σεραφείμ: Θα αφοριστούν όσοι πουν «ναι» στην τροπολογία για τα ομόφυλα ζευγάρια
Η προοπτική της ένταξης σχετικής τροπολογίας στο αντιρατιστικό νομοσχέδιο είχε συζητηθεί κατά την προχθεσινή (Τρίτη) συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα, πλέον το θέμα της τροπολογίας φαίνεται να «παγώνει», υπό το βάρος των εσωκομματικών αντιδράσεων στη ΝΔ.

Για το ζήτημα υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Δικαιοσύνης προκειμένου να αποφευχθεί ένα βραχυκύκλωμα στον κυβερνητικό συνασπισμό, αντίστοιχο με εκείνο του περασμένου Απριλίου, όταν έγινε η πρώτη απόπειρα προώθησης αντιρατσιστικού νόμου.

Πλέον, από το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρουν ότι θα υπάρξει νομοσχέδιο με το οποίο θα παρέχεται η δυνατότητα στα ομόφυλα ζευγάρια να συνάψουν σύμφωνο συμβίωσης, ώστε να υπάρξει και συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ.

Ωστόσο, ο χρονικός ορίζοντας για την προώθηση του σχετικού νομοσχεδίου είναι ανοιχτός.
Newsroom ΔΟΛ

.........

τα γεμάτα γκει καθωσπρέπει σπίτια των ΝΔ.. αν και δεν με ενδιαφέρουν τα γούστα κανενός, δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν απλώς όλο αυτό είναι υποκριτικό αφού έτσι και αλλιώς ο καθένας κάνει αυτό που θελει ανεξάρτητα από ενα κωλόχαρτο ή την ευχή του Δέσποτα... εξαλλου και ο Ακης δεν είναι αφορισμένος οι γκει τους χάλασαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου