Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

Τα πανκ Σουργελα στην Βουλή θα αποτελειωσουν την Ελλάδα και θα χαρμανιάζουν στα Μάταλα...

Η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη
Με ξυρισμένο μαλλί και μπλούζα με νεκροκεφαλή εμφανίστηκε στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό η Ιωάννα ΓαϊτάνηΜετά το... σάλο που είχε ξεσπάσει με την περιβόητη εμφάνιση στην Ολομέλεια της Βουλής από τη Ραχήλ Μακρή -με το μπλουζάκι με τον παπαγάλο, μία ακόμη κυρία προκαλεί τα βλέμματα και αρκετά σχόλια.

Ο λόγος για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη, η οποία εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για να μιλήσει επί του κρατικού προϋπολογισμού του 2014, με μαλλί σχεδόν ξυρισμένο από τη μια πλευρά και φουσκωμένο από την άλλη, ξεχειλωμένο ριγέ μπλουζάκι με μια νεκροκεφαλή και... έξαλλα σκουλαρίκια.

Όπως φαίνεται και από την εμφάνιση αυτή της βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, το dress code που είχε επιβληθεί, μετά και το περιστατικό με τη Ραχήλ Μακρή, άρχισε και πάλι να χαλαρώνει.

Το ενδυματολογικό των βουλευτών είναι ένα θέμα το οποίο έχει κατά καιρούς απασχολήσει την αρμόδια επιτροπή και το προεδρείο της Βουλής, ενώ ουκ ολίγες φορές έχουν γίνει συστάσεις προς τους βουλευτές. Ωστόσο, όπως φαίνεται κάποιοι συνεχίζουν να αγνοούν τις υποδείξεις.
http://www.protothema.gr/politics/article/334876/vouleutis-tou-suriza-prokalei-sti-vouli-me-tin-amfiesi-tis/

το ενδυματολογικο άραγε τους πείραξε ή που δεν έχει ο ελληνας να φάει..ή που δεν έχουν δουλεια 2 εκ άνθρωποι...;;;
σαν εμφάνιση είναι γελοία σε σχέση με το λειτούργημα που εκτελεί και τον σεβασμό που θα έπρεπε να δείχνει στα 10εκ που εκπροσωπεί... αλλά έτσι τα ξεφτιλίσαμε όλα και κανείς κάνει ότι γουστάρει, ο καθενός εκφράζεται όπως γουστάρει και ο καθένας λέει οτι θέλει... για μένα είναι το ίδιο με τον ναζιστικό χαιρετισμό... την ίδια ελλείψει σεβασμού δείχνουν.... γιατί δεν τα φόρεσε τα ρούχα τυχαία κάτι ήθελε να πει... ότι σας εχω χεσμένους όλους και την δημοκρατία και όσους με ψήφισαν... ένα μπουρδέλο θα γίνει η Ελλάδα αν κυβερνήσουν αυτά τα ξεχαρβαλομενα άτομα... 

Όταν και ο τελευταίος φούρνος, κρεοπώλης, αλυσίδα σ/μ επιβάλλει στους εργαζόμενους στοιχειωδώς αξιοπρεπή, αν όχι ομοιόμορφη στολή εργασίας , κάτι έχει αντιληφθεί, για τη σημασία της εξωτερικής μας εμφάνισης. Και βέβαια οι παραπάω επαγγελματίες ξέρουν καλά το συμφέρον της επιχείρησής τους κι έχουν καλά αντιληφθεί το τι πρέπει να κάνουν. Το αντίθετο δηλαδή από τον ανεπάγγελτο συρφετό που βάλαμε στο κοινοβούλιο και είναι ανίκανος να σκεφθεί τα στοιχειώθη. Και που αγνοεί τη λέξη σεβασμός και αυτοσεβασμός. Δεν είμαι σίγουρος ότι αν βρεθεί σε αναζήτηση εργασίας η συγκεκριμένη, θα εμφανιστεί έτσι στον υποψήφιο εργοδότη της.


Όταν κάποιος έρθει στον γάμο σας η στην γιορτή σας με το σώβρακο και τις σαγιονάρες δεν σημαίνει πως είναι τρεντι και μοντέρνος, σημαίνει πως δεν σας σέβεται. 

εκτός αν θέλετε Συριζαιοι να κυκλοφορούμε όλοι όπως γουστάρουμε να πληρώνουμε στην εφορία οτι γουστάρει ο καθένας να τα κάνουμε ολα ίσωμα... 
Αυτή τώρα είναι βουλευτίνα, Και μετά απορούμε που οι νέοι έχουν χεσμένους τους θεσμούς. 
...............
«Μακεδονία» αποκαλεί τα Σκόπια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη και δηλώνει ότι η διαφορά ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια για το όνομα οφείλεται «στους Έλληνες καπιταλιστές».

Η Ιωάννα Γαϊτάνη είναι μία από τους τέσσερες εκπροσώπους ιστορικών ρευμάτων του εργατικού κινήματος της Αριστεράς. Στη Βουλή του 2012 για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας εξελέγησαν βουλευτές που προέρχονται από τον μαοϊκό και τον τροτσκιστικό χώρο. Εξελέγησαν οι Βασίλης Χατζηλάμπρου (Αχαΐα), Βασίλης Κυριακάκης (Φθιώτιδα) και Δημήτρης Κοδέλας (Αργολίδα) από την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ) η οποία προέρχεται από τον μαοϊκό χώρο. Η Ιωάννα Γαϊτάνη είναι στέλεχος της ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά) – οργάνωση που προέρχεται από τον τροτσκιστικό χώρο και μετέχει στον ΣΥΡΙΖΑ. Η κυρία Ιωάννα Γαϊτάνη είναι έμπορος στο επάγγελμα. Υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος (1977-1981) στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας και το 1987 εντάχθηκε στην τροτσκιστική οργάνωση ΟΣΕ (Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση). Από το 2001 είναι στέλεχος της ΔΕΑ, επίσης είναι από τα ιδρυτικά μέλη του του ΣΥΡΙΖΑ, ενεργοποιείται στο γυναικείο κίνημα της πόλης και από το 2011 συμμετέχει στην Πρωτοβουλία Γυναικών Ενάντια στο Χρέος και τα Μέτρα Λιτότητας. Μιλώντας πριν από ημέρες στην εφημερίδα των Σκοπίων «Nova Makedonija», η Ιωάννα Γαϊτάνη δήλωσε ότι "άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε δηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία!!". Η ίδια πρόσθεσε πως κατά τη γνώμη της, το πρόβλημα δεν έγκειται μόνο στην ονομασία."Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας", τόνισε χαρακτηριστικά. Επισήμανε ακόμη ότι "η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη(!) στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της Βαλκανικής Χερσονήσου. Αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα προκειμένου να καλυφθούν άλλα πράγματα που συμβαίνουν!!!".. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !!ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου