Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Με εντολή Σαμαρά (δεν) πέφτω από τα σύννεφα...



photo απο forrest gump daily

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει γύρω από την επικοινωνιακή τακτική του πρωθυπουργού_ της χώρας και τις Εντολές του!

Χτες μόνο, και μετά το σπαρταριστό πλην όμως σοκαριστικό μπανεράκι «Mε εντολή Σαμαρά μοιράζουν χρήματα από μίζες σε άπορους φοιτητές και χειρουργημένους ανασφάλιστους» σειρά πήρε η «εντολή π/θ_ να στρίψει το αεροπλάνο»


Κάποιοι είπαν αυτοτρολάρεται, κάποιοι τον νουθετούν να πάψει να «δίνει εντολές» γιατί ο λαός λέει, θα τον πάρει στο ψιλό.

Ο πρωθυπουργός μας όμως, σαν άλλος ακούραστος Μωυσής, έχει πάρει τόση φόρα, που δεν ξέρει που θα σταματήσει!

Και γιατί να σταματήσει άλλωστε; Δεν έχει αποδώσει στο παρελθόν η φτηνή επικοινωνιακή τακτική του Καταλληλότερου, που με φόντο της φλόγες της Ηλίας και τον Μπαρόζο αλα μπρατσέτα, έστριβαν το ελικόπτερο πάνω από τα καμένα και μοίραζαν τριχίλιαρα; Δεν κέρδισε ο Καραμανλής τις εκλογές το 2007;


Κι αν ο Καραμανλής έχει καταγραφεί στην ιστορία ως ο πλέον χαβαλές πρωθυπουργός, ο Σαμαράς διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του πλέον τυχοδιώκτη!

Του ανθρώπου που ενώ το 2010-2011 πόνταρε στην χρεοκοπία της χώρας, ως Μαέστρος της Αντιμνημονιακής Ορχήστρας στην πάνω και στην κάτω πλατεία, μεταμορφώθηκε σε μνημονιολάγνο ολκής, μόλις έπιασε την «Εντολή» στα χέρια του! Τα φτηνά λοιπόν κόλπα, είναι τα μόνα κόλπα που ξέρει να διαχειρίζετα,ι για μικρά ή μεγάλα κομματικά οφέλη

Μόνο κάντε μας τη χάρη, την ώρα που γίνεται πανηγυρικά δεκτή η υποψηφιότητα του Μπέου για Δήμαρχος Βόλου, μην πέφτετε από τα σύννεφα για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο πιο παλαιοκομματικός ακραίος δεξιος εκπρόσωπος του έχει να επιδείξει το πολιτικο σύστημα

- See more at: http://www.epikairo.gr/index.php/politiki/item/7527-me-entoli-samara-den-pefto-apo-ta-synnefa#sthash.MQg2kSM5.dpuf



Με εντολή Σαμαρά, ο πιλότος του πρωθυπουργικού αεροπλάνου το προσγείωσε στην Κεφαλονιά, ενώ με εντολή Σαμαρά οι αεροσυνοδοί έβγαλαν τα σουτιέν τους και τραβούσαν τα βυζιά τους. Με εντολή Σαμαρά θα χτυπήσει ο Χριστόδουλος Ξηρός και με εντολή Σαμαρά θα πουλήσει ο Ολυμπιακός τον Μήτρογλου στη Φούλαμ.

Με εντολή Σαμαρά θα διατεθεί για την Παιδεία και την Υγεία το ποσό των 17,39 εκατ. ευρώ από μίζες, αφού τις υπόλοιπες μίζες θα τις κρατήσουν.

Πολλές εντολές δίνει ο Σαμαράς• θα έχει επηρεαστεί από την στενή φιλία του με τον Θεό.

Βέβαια, ο Σαμαράς έχει ξεπεράσει σε εντολές και τον Θεό. Καλά που δεν ζει ο Μωυσής γιατί θα είχε πιαστεί η μέση του να κουβαλάει τόσες πλάκες.

Είναι πολύ αστείο που όλα στην χρεοκοπημένη και υπόδουλη Ελλάδα γίνονται με εντολή Σαμαρά –τις εντολές της Τρόικας τις γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ο Σαμαράς- αλλά εξηγείται από τις ευρωεκλογές που πλησιάζουν.

Η διαρκής επανάληψη του ακροδεξιού επιτελείου του Σαμαρά πως όλα γίνονται με εντολή Σαμαρά βοηθάει στο να καταλάβει και ο πιο ηλίθιος πως αφενός το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να είναι το χαμηλότερο από την ημέρα της ίδρυσής της και αφετέρου πως ο Σαμαράς έχει τελειώσει οριστικά για την Νέα Δημοκρατία.

Μπροστά στην επερχόμενη συντριβή του, ο Σαμαράς μπορεί να οδηγήσει την χώρα σε εθνικές εκλογές –για να αποφύγει να γίνουν μερικούς μήνες αργότερα και η Νέα Δημοκρατία να πάρει μονοψήφιο ποσοστό-, οπότε και οι εθνικές εκλογές θα γίνουν με εντολή Σαμαρά.

Το στραπάτσο που θα πάθει ο Σαμαράς στις εκλογές δεν θα γίνει με εντολή Σαμαρά.

(Μια που με τις εντολές του Σαμαρά θυμήθηκα τον Μωυσή, θυμήθηκα κι ένα παλιό ανέκδοτο:
-Γιατί οι Εβραίοι μισούν τον Μωυσή;
-Γιατί τους γύρναγε 40 χρόνια γύρω-γύρω και στο τέλος τους πήγε στην μόνη περιοχή της Μέσης Ανατολής που δεν έχει πετρέλαιο.)

πηγή

Πηγή: Με εντολή Σαμαρά ο Μήτρογλου στη Φούλαμ. Του Πιτσιρίκου - RAMNOUSIA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου