Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ο αφελής Ελληνας να μην πιστέψει οτι αυτός φταίει... αυτό προβάλουν τα διαπλεκόμενα χαζοκαναλα...


Ο αφελής λαός έχει απολύτως πεισθεί οτι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε κυρίως επειδή αποφεύγαμε να πληρώσουμε τους φόρους μας. Και γιαυτό σήμερα συζητα με πάθος το σωστό ή οχι του 25ευρου στα νοσοκομεία και παραλείπει να ασχοληθεί με το πως ξοδεύονται ακόμη και σήμερα τα όποια χρήματα ξοδεύονται στα νοσοκομεία.

Η δημόσια συζήτηση είναι υποτονική ακόμη και για τις υπέρογκες μίζες που εισέπρατταν αναίσχυντα οι διάφοροι επιτήδειοι που σημερα περνουν ενας ενας την πορτα του εισαγγελεα. Υποτονικη ως προς το σκελος της σχεσης που ειχε το φαινομενο με την χρεοκοπια στην οποια οδηγήθηκε η χωρα βεβαίως. Διοτι η γραφικη τους διασταση, που συνδυαζεται με την μοιρολατρικη ελεεινολογηση της μπανανιας στην οποια μαθαμε να ζουμε, αναδεικνυεται αρκουντως. Γεγονος που ενισχυει ακομη περισσοτερο την πεποιθηση οτι για ολα φταίει ο απλος λαος, που δεν πληρωνε τους φορους του.

Διοτι αν τους πληρωνε θα υπηρχαν αφθονα χρηματα και για την ρουτίνα των ασυλληπτων μιζων της αμυνας και για τις υπερτιμολογησεις των νοσοκομειων και για τις παρανομες δαπανες των δημων και για τα χορταςτικα επιδοματα των υπαλληλων. Και δεν θα χρειαζοταν να δανειστουμε τοσα πολλα για να πληρωσουμε το απολυτα φυσιολογικο κοστος του δημοσιου συμφεροντος μας.

Ας συνεχίσουμε ετσι λοιπόν καλλιεργωντας ακόμη περισσότερο την θεωρία της συλλογικής ευθυνης δίνοντας χρόνο και ευκαιρίες στο φαυλο σύστημα να ανακάμψει και να αναλάβει τον νέο ρόλο που σχεδιάζει. Την αυταρχική διαχείριση των ερειπωμένης χώρας και την "ηθική" αναμόρφωση των πολιτών της


χεστήκαμε που τώρα το Πασοκ της μίζας ενδιαφέρθηκε για το 25 ευρώ... καμιά συζήτηση για τα εκατομμύρια του Καντα... ούτε λέξη από τον Μπενι... πάνε να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας με την βοήθεια των χαζοκαναλων.... λαέ ξύπνα....  ούτε ο συριζα λέει τίποτα για τις μίζες και αυτός στο κόλπο είναι ... και πως να μην είναι αφού εκεί μέσα είναι το βαθύ πασοκ της μίζας και της αρπακτης... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου